Stopa vede na západ

Anjel púšte

Sovětský svaz, 1972, 99 min

Igor Gostev

• Chrustyn

Další ze zbytečných sovětských příspěvků do světové kinematografie. Naprosto zbytečný a neúnosně nudný film pokoušející se tvářit maximálně důležitě. Hned jak film skončil, zapoměl jsem o čem byl.(30.1.2009)

• anderson

Réžia slovenského znenia (ČST Bratislava) = EDUARD GREČNER (8.2.2009)(8.2.2009)

• drankeryth

film je dost nezazivny pre mna:( Nuda.(30.11.2010)

• TERRORDROME

Hrdinný agenti KGB v spravodlivom boji proti proti hnusným, imperialistickým, bezcharakterným, podvratným živlom. Je pozoruhodné vidieť studenú vojnu aj z pohľadu druhej strany než obvyklým americkým, ale na rozdiel od západného Jamesa Bonda je toto hlavne nuda.(18.2.2011)

• tomma

Chtěl bych tímto (aspoň) poděkovat společnosti Řitka Video, že mě tak pravidelně a v takovém množství zásobuje stále novými a novými DVD - sice některé z nich mi mechanika nepřečtě a další jsou v tak úděsné kvalitě (i když předem avizované) jako dvacátá kopie véháesky, o filmové hodnotě ani radši nemluvě. No nic, jako podtácky pod skleničky a hrníčky jsou skvělé - u každé návštěvy mají úspěch! Už se těším, jak přijde na návštěvu tatík, naliju mi hrníček skvělého čaje a jako podtácek mu hodím toto DVD. Tatík se napije, načež mu zrak zabloudí na podtácek, vezme jej do ruky, zamžourá na něj a pronese: "STOPA VEDE NA ZÁPAD? Co to proboha sleduješ za bejkárny?"(6.7.2009)

• Virusman666

No to je bolševickej škvár, jak se patří. FUJ !!!(31.1.2012)