Krvavý zločin (TV film)

Krvavý zločin

Drama / Thriller

USA, 2002, 85 min

• Zakk

Festival klišovitých scén mě upoutal ku gauči a já si už jen vychutnával královsky velkou porci směšnýho jednání-nejednání protagonistů. Ať žije brak! Ať se kaje vrah! Ať z jeřábu na mě nespustí se autovrak!(21.1.2009)

James Caan zachraňuje co se dá a i dík němu jde alespoň o průměrný thriller.(31.12.2009)

• Guzo

V rámci televizních filmů se jedná o nadprůměrný thriller, na který jsem se s chutí podíval až do konce. Sice mi hlavní hrdina nebyl zrovna dvakrát sympatický, ale ta krátká stopáž ho zachránila, takhle to bylo tak akorát.(31.12.2009)

• curfew77

Naprosto sterilní záležitost, v níž nejzákladnější hereckou abecedu zvládá jen James Caan. Scénář nestojí za řeč, přemýšlet budete jen nad tím, zda je nudnější totálně bezcharismatický představitel hlavního hrdiny nebo příznačně nicneříkající název. 20 %.(21.1.2009)

• Likan7

Tak nějak nevim co k tomuhle filmu říct. Nuda od začátku do konce. Bez nápadu, zvratu, akce, myšlenky, lepšího scénáře.(31.12.2009)

• JP84

Naprosto nudný film,který jsem dokoukal snad až napotřetí.Bez nápadu,bez napětí,bez herectví.Zato plný nezvládnutých dějových zvratů,s unilým scénářem a Jamesem Caanem,který ze sebe moc nevydal.(2.4.2011)

• Eigis

Brak.......(8.9.2011)