Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Recenze (4)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Tento seriál měl zezačátku problém, protože jsem vůbec nevěděla, jestli na něj koukat německy nebo s anglickým dabingem. Ve finále to dopadlo tak, že jsem to pouštěla na střídačku podle nálady. To ovšem nic nemění na tom, že první série je spíše průměrná. Zajímavá, ale průměrná. Nabídla toho vcelku málo a spíše se seznamujeme s postavami, než že bychom se dočkali nějakých větších zvratů. Možná proto, že seriál má plochu pouze třiceti minut v šesti dílech, a to je prostě docela málo. Proto bych právě uvítala, aby se více tlačilo na pilu. Ale jako rozjezd dobré. ()

Reklama

Adaaamecek 

všechny recenze uživatele

Skvělá jízda, která by šla ale i z těch málo epizod (6) vmáčknout do třech 30-minutových epizod. Zpracování skvělé. Jde doopravdy vidět že tenhle seriál dělal někdo kdo rozumí věkové skupině, které v seriálu vystupuje, ale pro kterou jsou i tyhle epizody stvořené. Zktrátka velice příjemné překvapení. 7/10 ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Německej seriál... to nezní lákavě, ale nebojte se, řemeslně jde o standardní netflixovskou kvalitu. A komu se líbil Perníkový táta, tomu se určitě bude líbit i toto -- je to vlastně stejné, jen se zde nevaří, ale dealuje a nikoliv perník, ale extáze. A hlavní hrdina není padesátník, ale je mu sedmnáct -- seriál je odlehčenější a vtipnější (i když sem tam zvládnou i slušně černej humor..), ale podobně napínavý. A je dobře uvěřitelný. Navíc, všechny ty lži a mlžení, lítání z průseru do průseru... naivní rodičové ..myslím, že leckomu to připomene jeho vlastní mladá léta, přestože třeba nedealoval. Supr taky byly filozoficko-motivační vhledy hlavního hrdiny se všemi těmi citáty jeho "vzorů" typu Bezos ...byly sice primárně parodizující, současně ale (alespoň pro mě...) i zajímavé a poučné. Dějová linka je promyšlená a uzavřená - je vidět, že tvůrci od začátku chtěli tři série a ty natočili - tzn. žádné natahování, žádné umělé zvraty (zvraty ano, ale ne umělé...), prostě -- povedlo se. A doporučuji v němčině s cz titulky, anglickej dabing je otřes. Vlastně přemýšlím nad pěti hvězdičkami...na druhé straně...jen tři série po šesti a navíc třicetiminutovky? Takhle krátkejm seriálům nedávám pět...seriál byl pro mě otázka dvou dnů a za tak krátko seriál nepřiroste k srdci. A taky to bylo na můj vkus možná až moc odlehčené, než abych to mohl brát vážně. Takže čtyři. Ale skoro pět. 85% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Název epizody odkazuje na známý citát Henryho Forda: „Pokud jste v místnosti nejchytřejší, jste ve špatné místnosti.“ (Modular)

Reklama

Reklama