Reklama

Reklama

Recenze (5)

joker2 

všechny recenze uživatele

Marty Feldman je úžasný, Monty Pythons taky a scénku jsou humorné. Některé byly převzaty i do další produkce Monty Pythons - rozhovor o tom, kdo je více chudý nebo televizní rozhovor, kde moderátor nepustí hosta ke slovu. Amy McDonaldová je sladká ("Všechny jsme roztomilé, ale já jsem nejroztomilejší"). Zlé jazyky tvrdí, že Amy si myslela, že to je její show a ostatní scénky jsou jaksi navíc :) ()

venus 

všechny recenze uživatele

Satirický seriál, který předcházel humor Monty Pythonů, je série velice povedených kousků Erica Idla, Johna Cleese, Grahama Chapmana, Marty Feldmana, ale také "lovely" Aimi McDonaldové, která je bezpochyby hvězdou pořadu. Je škoda, že tento seriál není české veřejnosti známý! Je plný velmi vtipných scének a ještě vtipnějších hlášek;) vše režíroval Ian Fordyce... ()

Reklama

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

Není to tak geniální jako Monty Python, což není asi nic, ale i tak se jedná o výborný pořad plný peprného humoru a skvělých scének. Všichni čtyři hlavní protagonisté jsou úžasní a lovely Amy Mcdonald je prostě lovely. ()

Zajímavosti (2)

  • Seriál nemá vůbec žádný vztah k roku 1948, rok v jeho názvu odkazuje k podivnému zvyku televize BBC, která letopočtem do určité doby označovala všechny pořady, aby se snadněji hledaly na policích v archívu. (venus)
  • Seriál byl natočen krátce před zavedením barevného formátu v televizi ITV. Vzniklo 13 25minutových epizod, které ale byly po uvedení zničeny. Zachovalo se jen 5 dílů distribuovaných ve švédské televizi, které později zpětně získal a restauroval Britský filmový institut. (venus)

Reklama

Reklama