Reklama

Reklama

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Chow Yun-Fat si znova robi srandu zo svojej slavnej serie God Of Gamblers a tentokrat si vystreli dokonca aj z Prison on Fire. Bohuzial spôsob akym to robi mi uz pripadal väcsinou iba trapny. Uz v minulom diely bol humor presne na hrane medzi vtipnym a trapnym. Tentoraz tu hranicu nadobro prekrocil a behom celeho filmu som sa zasmial asi tak 2-3 krat. Najviac mi to je luto kvôli hviezdnemu hereckemu obsadeniu. Chow Yun-Fat a Andy Lau znova v hlavnych ulohach vo filme o gamblingu by bol splnenym snom pred 25rokmi keby natocili pokracovanie prvych God Of Gamblers. Ale dnes a v tomto absurdnom prevedeni to je uz skoro neznesitelne. Nonstop sa striedali sceny v ktorych som sa nudil so scenami pri ktorych mi bolo trapne. Chow Yun-Fat by sa mal vykaslat na dehonestovanie svojich starych serii a a radsej by mal natocit nejaku kvalitnu dramu, ked uz na akciu kasle alebo skoncit s herectvom uplne. Naviac sa mi uz dlhsie vôbec nepaci ako strasne vychudnuto vyzera. Oblecenie na nom visi a ked bola v zabere jeho ruka, tak mi prislo skoro zle. Kost a koža. Fakt nevyzera vôbec zdravo. Cely cas sa vo filme imbecilne pitvori a je doslova za dementa. Hovoria to o nom aj ostatne postavy. Teda pokial je na scene v ulohe Ken Sheka. Na chvilu sa znova ukaze aj v ulohe Ko Chuna. Andy Lau si tiez zahral viac postav. Okrem Ko Chunovho ziaka aj mnozstvo dalsich vrazednych robotov s ktorymi tu ma hromadnu bitku. Dalej tu je Jacky Cheung ako hlavny zaporak, ktory sa msti za smrt Cariny Lau z minuleho dielu. Velky priestor ma aj Nick Cheung. A dockame sa aj dost hviezdnych cameo vystupov. Shawn Yue, Jing Wong (jeden z tych u ktoreho som sa zasmial), David Chiang, Maria Cordero, PSY. Dost casto sa tentokrat vo filme spieva a prislo mi to zbytocne ako v indickych filmoch. Akcne sceny tu su len dve a v prestrelkach to je klasicky CGI bordel a bitky su zase predratovane a umele. Velky priestor v deji a aj v akcii maju otravni roboti. Takze vysledok je jeden velky fail a ani si nedokazem predstavit kam este môze tato seria klesnut. 3/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto snímku jsem si říkal, jestli není něco špatně. Tohle už je tak ujeté a naprosto mimo mísu, že nevíte, jestli brečet, anebo prostě přistoupit na šílenou hru scenáristy a režiséra, který se utrhl ze řetězu a šoupnul tam roboty, příšery... No vypadá to jako levná (nikoli do kvality triků) verze "Transformers" a "Já, robot", navíc se skvělými asijskými herci, kteří se hlavně pitvoří. Ale aspoň za ně těch 40 %. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Král a princ gamblerů jsou zpět. (Bohužel.) A přijde i Psy! Chow Yun Fat ze sebe zas dělá blbečka. A tentokrát víc než v předchozích dílech. Až jsem si říkala, jestli herec jako on to má zapotřebí. Není v tom ovšem sám, téhle laciné zábavě se propůjčil i Andy Lau a Nick Cheung. Ještě že Shawn Yue se hned na začátku nechal zranit a vrátil se až na konci. Už to není ani k smíchu, spíš k pláči. Asi ten jejich novodobý humor nechápu. Každý díl je čím dál tím víc ulítlejší, místy až trapný a podle mě je to jen na škodu, viz. odkazy na Iron Mana, Spider-mana, Transformery, roboti. Jako by si nevystačili s top herci, které do toho přitáhli, ale ještě tam nacpou je. Snad už nebude další pokračovaní, protože si dovedu představit, že to by už byl samý robot. Celý film jsem doufala v nějaké zlepšení, to ale bohužel nepřišlo, takže nakonec s odřenýma ušima za 2* jen díky hereckému obsazení, hudbě a pěkným lokacím. ()

Reklama

Reklama