Reklama

Reklama

Behind the Music

(seriál)
  • USA VH1 Behind the Music
všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
USA, 1997, 244x60-90 min

Hrají:

Rick Rubin, Ozzy Osbourne, John Travolta, Deborah Harry, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway, Lorenzo Lamas, Eddie Deezen, Randal Kleiser, Patricia Birch, John Waters (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Behind the Music je dokumentární seriál hudební stanice VH1, který se vysílá od roku 1997 až po současnost. Každý díl vypráví příběh významné osobnosti světové hudební scény jakými jsou např. AC/DC, Depeche Mode, Elton John, John Lennon, Madonna a další, nebo také vyznamných hudebních filmů a filmových muzikálů jako Pomáda, Vlasy nebo Flashdance. (exciter)

(více)

Recenze (4)

Kusko.t2

všechny recenze uživatele

Behind the Music je TV seriál, ktorý má niekoľko sérii, ja som videl iba časť o skupine Blondie a preto keďže tento seriál má značné množstvo dielov (zaoberá sa omnoho viac skupinami a interpretmi než je uvedené v popise), neodvážim sa dať hodnotenie. Ale za časť so skupinou Blondie by to bolo za 5*. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Behind the music je seriál, ktorý okrem toho, že rozpráva príbeh silnej hudobnej osobnosti (alebo aspon slávnej), dáva výrazný priestor aj jej. Čím dostáva seriál úplne iný, oveľa viac intímny a úprimnejší rozmer, ako by tomu bolo pri normálnom dokumente. Takže Bobby Brown si uvedomuje, že bol ťažký feťák, rovnako tak Courtney Love, nesympatický Pitbull si možno získa vaše sympatie tým, že z drogového dílera sa dokázal vyšplhať na hudobný komerčný vrchol atď. Videl som iba novšie časti, tak po roku 2009, takže neviem, ako bola séria koncipovaná na svojom začiatku. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Rád se dovídám co se dělo za oponou. U některých interpretů jsou jejich příběhy zajímavější, než jejich hudba. Řada z nich hudebně zmrzla, pár z nich úspěšně frčí i v dnešní době. ()

papez12 

všechny recenze uživatele

Všetky časti tohto seriálu/dokumentu sú dosť dobré, aj keď sa niekedy viac venujú frontmanovi kapely, než celej kapele, preto 4* ()

Reklama

Reklama