Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy, a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovi motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou rychlostí na motorkách dva přátelé a krásná Shane... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Toto malo kedysi zosadiť z trónu Fast and Furious, aspoň to úvodom chcelo tak urobiť. Škoda námahy. Nie, že by to bolo úplne marné, ale nech sa počas filmu dialo čokoľvek, tak tá sci-fi naháňačka svetelnou rýchlosťou na konci zabila akúkoľvek snahu a predčila tuposť Fast and Furious na roky rokúce dopredu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Urobíme akčňák s motorkami, budeme cool. Ale čo ďalej? Dáme tam modela a modelku s traumatickou minulosťou. A príbeh? Tak trebárs vražda kvôli drogám, to je jedno. A ten Aziat bude mať tielko Metallica a jeden z gangstrov Motorhead. Natočí to Kahn ako 15 klipov po sebe, on je na to macher, dialógy ani čítať nemusí. No a všetci to zožerú ako F and F. Len toho Scotta a Cubea sme tam nemali dávať, to bol fakt fail... Našťastie sme sa nedočkali dvojky, to by bolo tak 2 cool, že by sme zamrzli. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Šílená, vizuálně přeplácaná, nádhernými ženskými naplněná a rádoby cool drsnými hláškami prošpikovaná sto a první variace na Need for Speed, tentokráte na dvou kolech. Nebýt poslední pětiminutovky, dělané na enginu z intra Midtown Madness, nechal bych tříhvězdičkové hodnocení. Takhle musím za toto zpraseně odfláknuté finále, které zkazí docela příjemný dojem, snížit na dvě. PS: Martin Henderson konečně v zapamatovatelné roli, škoda jen, že v takovém "nezapomenutelném" filmovém vizuálním infernu. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Neskutečná debilita na n-tou. Pro samé zrychlovačky / zpomalovačky či průlety kamery tu nezbylo žádné místo pro postavy, dialogy či snad něco připomínající příběh (o logice a fyzikálních zákonech raději pomlčím úplně). Proto je tedy s podivem, že se na to vlastně dobře kouká. A pokud ne přímo dobře, tak aspoň snesitelně. ()

Turiec odpad!

všechny recenze uživatele

Bezhlavé naháňanie sa na motorkách, otrasná chaotická kamera, strih aj réžia. Scenár je taký blbý, že vyzerá, akoby ho písali deti zo základnej školy a naplnili ho všetkými "frajerskými" kúskami a trápnymi pokusmi o vtip, aké si len dokázali vymyslieť. Povedal by som, že ide o videoklip, ale veľmi nepodarený. Správanie postáv by sa dalo charakterizovať ako pózy, pózy, pózy... Asi mali vyzerať strašne COOL, ale vyznelo to absolútne trápne. Keď privriem všetky oči nad "raketovými" rýchlosťami motoriek v zákrutách a iným balastom, stále ostávajú len smeti. Hodnotenie odpad! zvyknem dať len najhorším filmom plným nechutností a hnusu, ale tu sa nedalo inak. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Motorka Y2K, na které se Ford (Martin Henderson) snaží chytit Henryho (Matt Schulze), skutečně existuje. Je to MTT Superbike, hnaný Rolls-Royce allison 250, který se běžně používá ve vrtulnících. (KucC)
  • O roli Chiny se ucházela Paris Hilton, postavu nakonec ztvárnila Jaime Pressly. (KucC)
  • Cisterna Peterbilt, která se objevuje na začátku filmu a způsobí pád jednoho z jezdců, pochází z filmu Duel (1971). (ondrach)

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

21.05.2007

Konec světa je na spadnutí. Všechna proroctví totiž tvrdí, že krátce před armageddonem svět ovládne Zlo. A k tomu už došlo. Jinak by se nemohlo stát, že dlouho očekávanou filmovou adaptaci slavného… (více)

Reklama

Reklama