Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Billy Lee a jeho bratr Jimmy jsou experti na bojové umění, kteří se starali o děvče jménem Satori, když ji umřeli rodiče. Satori jim za to daruje půlku starého čínského talismanu, který má mimořádnou sílu. Druhou půlku vlastní šéf podsvětí Koga Shuko, bojový mistr a velkomagnát, který udělá vše proto, aby získal jejich půlku - a s ní taky absolutní moc a sílu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rozpravka pre deti predskolneho veku. Vsetci herci trapne prehravaju ostosest, nejakych veľkolepých akcnych scen je tu minimum, takze jednu hviezdu davam len za obcasnu nejaku tu slusnu otocku, ktoru predvedie Dacascos v inak dost detinsky pojatych pseudokomickych bitkach a za sexi blond preliv vlasov Alyssy Milano. 2/10. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi neznám zářnější, a v podstatě žádný jiný, příklad tak propastného rozdílu mezi kulervoucím, ultra mega super cool trailerem, který vám ustřelí trencle, zastaví vaše srdce, drze nachčije do krku a rozezní v palici zvoni řvoucí: "To chci vidět, to chci vidět, to chci vidět!" a filmem slabým jako jednoletý závodník v páce. Tohle je prostě neskutečné umění, ze strašně špatného filmu sestříhat geniální trailer. Trailer si určitě pustím ještě několikrát, a možná se u něj párkrát ukojím, celý film mi před ksicht ale už nesmí (no, možná sestříhaná koláž s Alyssou Milano). ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tento film mě bavil před 10 lety, bavil mě i teď a myslím, že mě možná bude bavit i za 10 let! Je to béčko? Béčko nevím, možná je na tom film i hůř. Jenže i přesto já to považuji za vynikající zábavu. Příběh je zajímavý. Akčních scén je docela dost. Dočkal jsem se jak honiček po zemi, tak na vodě a hlavně bitky. K tomu sem tam nějaká vtipná hláška a já skáču metr dvacet. Nesmyslů je tam také dost! Bratři Leeové. Jméno jak nějakých kung-fu bojovníci a přitom oba Američané. Hlavní padouch původním jménem Guisman? A pak se nechal přejmenovat na Kogo SHuko? Frajer, co má sílu deseti můžu? No tak proč mu jí nezvýšit na dvojnásobek a udělat z něj obludu. Na to já ale kašlu. Příjemně strávená hodina a půl. Velmi podceňovaný film, který by si zasloužil 60%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Od těchhle nízkorozpočtových céčkových rádoby sci-fi akčáren člověk moc nečeká. Ale tohle... tohle je přece jen síla. Jak je to hloupé, nezajímavé, nudné, a ty souboje jak jsou tak okatě kašírované. Že podobné filmy občas postrádají logiku, s tím se taky dá smířit, ale tady logika nefunguje nikdy a nikde. Navíc je to chvíli akčňák, chvilku se to snaží být komedií, ale s takovým tím podivně blbým a trapným puberťáckým humorem. Některé postavy a efekty skutečně bolely. Navíc to není blbé tak, až by to bylo zábavné. Taky jsem čekal, že po získání dvou půlek draka bude mít hlavní padouch nějakou super sílu. A ono nic, běhal v kolečku a sem tam přepůlil monitor nebo sloup. Fakt blbé, až je to jen blbé, nic víc. (I když celosvětová síť s názvem Shukonet pobavila určitě, byť nechtěně.) ()

Derek 

všechny recenze uživatele

double dragon sa radi medzi akcne spracovania videohier z pociatku 90tok ale nema tak velky rozpocet (super mario bros), velke hviezdy (street fighter) alebo dobru akciu (mortal kombat) ako konkurencia. vsetko je tu totalne beckove ci uz od vypravy, cez herecke vykony az po suboje (ktore vdaka dacascosovy obcas ujdu, ale ak je niekto iny zapojeny nema to daleko od trapnosti). ma to svoje urcite naivne caro (samozrejme pomoze ak mate okolo 10. rokov a oblubujete videohry) a vdaka mladej alysse milano (v blond paruke) je i obcas sa na nieco pozerat... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama