Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (165)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Neeson bohužel. Liam Neeson je sice pořád sympaťák a jeho vynalézavosti mě baví, ale tady bych mnohem raději uvítal kdyby se film soustředil na dané loupeže, ale tvůrci se vydali asi tím nejméně zajímavým směrem. Liam se zamiluje a hodlá se vzdát a vrátit peníze výměnou za nižší trest, ovšem né vše jde podle plánu, kor když po Vás jdou 2 chamtiví agenti. Blbé je, že "záporáci" jsou zde pouze 2 a jelikož Liam je dobrák, který nechce nikoho zabít, tak z akce si člověk neužije nic. Té akce je zde tak málo, že má divák pocit, že zde vlastně žádná není, trvá max 2 minuty a z celé stopáže zahrnuje maximálně 10 minut. Jako Drama ani romantický film příliš nebaví a na Thriller je málo napínavý, takže film zklamává téměř ve všech směrech. Škoda nebavilo mě to. Příběh***, Akce**, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí**. 4/10. ()

anatheman 

všechny recenze uživatele

Je to další film, kde Liam Neeson hraje Liama Neesona. A mě zase bavil. Někdo v komentářích uvádí, že je zde přítomna naivita. A já souhlasím. Přesto je nutné ocenit relativní originalitu a nezastavitelné tempo. Je jasné, že je to jednohubka, ale pořád kvalitní. Uděluji filmu 4 po domácku vyrobené bomby z 5. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průměrná Neesonovka,která krom standardního Liama nenabídne nic extra.S lehčím odstupem je to vlastně jedna z těch slabších Neesonovek a to od nich nemám zrovna přehnaná očekávání.Akce slušná,Jai Courtney hraje solidně nesympatckého slizáka,ale to je tak nějak všechno.I ta motivace hlavní postavy mi přijde taková za vlasy přitažená a v reálném světe asi ne úplně funkční...60% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Lájem i ve svých 104 letech, pokud bude ještě při smyslech, bude schopen zahrát podobnou roli bývalého vojáka/bodyguarda/ochranky/vrátného/kohokoliv kdo umí rozbít držku a zlověstně huhlat a vyhrožovat " I will kill you". Tohle je další stravitelná a zábavná jednohubka, která nenasere a druhý den ráno už nevíte, že jste na něco koukali............................6 z 10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě přišla blbá už samotná premisa. Bankovní lupič se zamiluje a protože chce začít nový vztah s čistým štítem, rozhodne se výměnou za nízký trest udat. Jenže nepočítá s chamtivostí agentů FBI. Už to samo o sobě dává tušit, že Neeson tu bude opět za protivně kladného správňáka a taky že jo. Občas jsem až obrace oči sloup z toho, jaký je to chlapík se srdcem na správném místě a když přišlo na samotný důvod, který hlavního hrdinu poslal na šikmou plochu, udělalo se mi blivno. Na druhou stranu film i přes to všechno docela šlape, Neeson si i tady uchovává charisma a bavili i ostatní herci, ačkoliv mě mrzí, že T-1000 nedostal větší prostor. Akce není kdovíjaká a je jí docela málo, ale neuráží a to tady asi musí stačit. Každopádně se jedná o tu slabší z neesonovek, tak to snad příště bude lepší. 40% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)

Reklama

Reklama