Reklama

Reklama

Portal to Hell!!!

všechny plakáty
Krátkometrážní / Dobrodružný / Komedie / Horor
Kanada, 2015, 11 min

Obsahy(1)

Takmer každý deň vyzerá pre Jacka (Roddy Piper) rovnako. Pracuje ako údržbár, takže musí stále riešiť nezmyselné požiadavky nájomníkov v paneláku. Jeho stereotyp sa mení vo chvíli, keď v pivnici nájde dvoch mužov otvárajúcich bránu do pekiel. Jack je jediný, kto môže démonov zastaviť, a tak sa odvážne postaví zlu. (Marceloo)

Recenze (6)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Takmer každý deň vyzerá pre Jacka (Roddy Piper) rovnako. Pracuje ako údržbár, takže musí každý deň riešiť nezmyselné požiadavky od nájomníkov v paneláku. Jeho stereotyp sa mení vo chvíli, keď ide nahodiť poistky a v pivnici nájde dvoch mužov otvárajúcich bránu do pekiel. Jack je jediným, kto môže démonov zastaviť, a tak sa odvážne postaví zlu. - Takéto odlahčené hororové zábavky mám velmi rád. Potešili ma hlavne krásne efekty, príjemné masky a situácie evokujúce staré Splattery, kedy rôznorodé tekutiny striekajú všade naokolo. Keďže som si prečítal Dagona zrovna minulý týždeň, tak mi toto perfektne sadlo a Cthulhu a jeho chápadlá ma príjemne znechutili. Pán Roddy Piper nech odpočíva v pokoji, čo určite bude, keďže bol posledným projektom jeho života hororový film The Chair, ktorý nevyzerá úplne špičkovo, ale kvôli nemu si ho určite pozriem. + herečka z He Never Died ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Roddy Piper kicks some Lovecraftian ass!! Malá, ale zábavná vec, ktorá by si svojich fanúšikov na prípadný celovečerák určite našla. Škoda, že sa tak už nestane. R.I.P. Rowdy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, výborne spracované, vtipné. Takto má vyzerať krátkometrážny horor, ktorý sa neberie nijak vážne, pričom záverečná pointa skutočne stojí zato! "Vyjebať sa dá skrátka s každým" :) - 80% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Cthulhu. Necronomicon. H.P.Lovecraft. Rozkošná komedie o otevření brány do světa Nejstarších. Nechybí chapadlo, sekera, střeva ven a utržený obličej. Zábavné! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, byla to místy i trošku „prdel“. Asi u dvou-tří momentů jsem se skutečně zasmál, ale víc jak hlavní hrdina mě pobavil zbytek osazenstva baráku v boji s uzavřením brány a jejich osudy. Lovecraft byl machr – tohle mu vyloženou ostudu neudělalo, ale viděl jsem už i lepší kousky dle jeho předlohy. Ti dva mamrdi co tu bránu otevřeli, byli vážně na prs držku…! ()

Reklama

Reklama