Reklama

Reklama

The Fire Fighters

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1930, 7 min

Režie:

Burt Gillett

Hrají:

Walt Disney

Obsahy(1)

Mickey Mouse a spol. vystupují v tomto snímku jako hasiči. Jedné noci jsou přivoláni k požáru. Jeho hašení předcházejí velice komické scény, kdy kůň si musí nazout podkovy nebo žebřík využije sám sebe při scházení do přízemí. (zdeny99)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

19. diel zo série Mickey Mouse - tentoraz o hasičoch a záchrane horiaceho domu...kde som to len videl?...hm...aha, už viem...snáď v každej animovanej sérii tej doby, a že ich nebolo málo. Ale malo to aspon aký-taký príbeh. Ináč, prečo mali hasiči konský povoz, keď už vtedy dávno používali hasičské autá. 50% ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Človeku sa ani nechce veriť, že je to už viac ako 70 rokov, odkedy Mickey a priatelia vyrazili ako ,,bezkonkurenčný,, hasiči zachrániť horiaci panelák. Toľko geniálnych nápadov (už niekoľkokrát spomínaný rebrík lezúci dole po sebe samom) a vtipov (strašne ma pobavilo, ako chcel Mickey hasiť a vždy si vylial tu vodu z vedra). ()

Reklama

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Výjezd hasičů je bezkonkurenční! Čtvrtou hvězdičku dávám hlavně kvůli tomu žebříku, který po sobě tak elegantně sešel dolů... 70% ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Tohle je originální hasičská groteska, která nabízí vše od dojení hydrantu, přes žebřík slézající sebe sama až po postavičky skákájící z hořícího domu neomylně zcela mimo záchranné plachty. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama