Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (860)

kingik 

všechny recenze uživatele

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o 6 malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou na kontrolu, dojde v rodinách na čas k vážným sporům. U téhle komedie jsem se vždy bavil tak napůl. Herci byli skvělí, a to jak ti velcí, tak i ti malí, ale nějak mě to nikdy pořádně nechytlo a určitě znám lepší české komedie než je tahle. Mé hodnocení: 60% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mam alergii. Nesnášim uječený haranty, nesnášim zimu, nesnášim sníh, nesnášim hory, nesnášim Vondráčkovou. Navíc považovat tohle za veselohru století? Běžte do kosočtverce... Odpad nedávám jen z toho důvodu, že mam rád Satinskýho a Pavla Novýho a pak tam byly za celej film asi dvě dobrý hlášky. Nicméně věřim, že tento film se bude těšit velký popularitě mezi pedofilními a fakanofilními spoluobčany. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Večer. Co večer! Na noc by jste se měli šetřit.“ Klasická rodinná komédia, ktorú vysielajú televízie niekoľkokrát do roka (ideálne na Vianoce, ale nie je podmienka). Výborné herecké obsadenie (predovšetkým Satinský a Nový), pekná snežno-horská výprava, podarene nakastingované decká, kultové scény (kadibudky, šípkový čaj, Matýsek, stará indiánska babička) a jeden dialógový klenot vedľa druhého („Ještěže Mates neumí mluvit.“; „Maminka je doma?“ – „Ne, to nadává papagáj.“). ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jako veselohru století bych měl mraky jiných kandidátů, S tebou mě baví svět je však špičkový film pro opravdu celou rodinu a takových moc není. Osudy tří otců, kteří podnikají každoroční pánské jízdy na horskou chatu, tentokrát za účasti ratolestí, včetně té nejmenší, batolete Matese, se za to čtvrtstoletí od svého vzniku natolik vžily do divácké přízně a povědomí, že i kdyby je televize nabídla na štědrý den pětkrát, všechny reprízy budou mít maximální sledovanost. Tady je i Mrazík outsider. A já dávám pět hvězdiček, protože jsem Čech. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

S tebou mě baví svět je jeden z mála filmů, na které se velice ráda podívám zas a znova...každý rok. Film, který pro mě neodmyslitelně patří do sledu filmů vysílaných v čas vánočních svátků. Je až neuvěřitelné, že se něco takového povedlo. Pro tento film mám prostě slabost, protože je hrozně vtipný, všechny komentáře dospělých i dětí. Hlášky jako: mě zebou nožičky....a který?....no přeci mojééé, nebo: kdo může mít za kamaráda takovýho ptáka...? Ten humor je senzační, film brilantní a zasloužil by si svou atmosférou víc než těch 5*. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (73)

  • Film videlo v kinách dva a pol milióna divákov. (Raccoon.city)
  • Nejtěžší chvíle čekala režisérku při natáčení postsynchronů. Malé děti tato činnost vyloženě nebavila, a tak jim Poledňáková musela nakoupit drahé cukrovinky z Tuzexu a děti během práce průběžně uplácet. (rublik05)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama