Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Diskuze

ivan.perry.5

ivan.perry.5 (hodnocení, recenze)

Já vím, že dětska nemluví a nechodí, ale řvou a skáčou, ale přece jenom ve filmech této doby se to mohlo alespoň trochu mravnit.

na příspěvěk reagoval hippie2222

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Přeceněná kýčovitá navoněná zdechlina. Naprosto prvoplánový, jedno klišé za druhým, místo postav karikatury potvrzující společenský předsudky. Mě takový filmy prostě serou, nemůžu za to. :-)

M_J_Adler

M_J_Adler (hodnocení, recenze)

Film se mi líbil, ale jedné věci stále nerozumím. Proč se najednou Michal přidal k Pepovi a začali grilovat Alberta?
Albert nebyl o nic horší než Michal.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

tak vidieť to raz za pár rokov predsa neuškodí. Okrem toho, hrá tu legenda Julo Satinský a keďže tu hrajú aj decká, tak predsa je to aj pre decká. nejakých 5-7 rokov.  Prečo nie. Sú oveľa horšie filmy.

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Máma mě jednou řekla, že kouknam na fajn komedii a hodila do videa tohle. AUUUUUU to fakt bolelo, vždyť je to uřvaná ptákovina bez jedinýho dobrýho vtipu. Tenkrát sem to nenáviděl a vtom sem to náhodou zahlíd znova. Hele odpůrce dětí nejsem(ačkoli žádný nikdy nechci), ale tohle je strašlivý, to si tvůrci mysleli že se každej bude rozplývat, když ,,roztomiloučkej" kluk řekne Matýsek se posral? A když už sme u hvězdy, tak tohle není dítě, ale odpornej harant. Už nikdy víc.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Je tu mnoho filmů, které stojí za zmínku. Tohle fakt není komedie století. To je uřvaná slátatina plná hyperaktivních otravných děcek, který vřískají co se dá a herci, kteří sebe sama ztrapňují. Na mě to nezapůsobylo, měl jsem v mládí jiné oblíbené komedie. Je škoda že lidi v komunismu vidí jen to pozitivum, přestože to byla doba jaká jiná. Možná i horší.

palox

palox (hodnocení, recenze)

zaciatok a potom chata mala silnu atmosferu, ale logika obcas pokulhavala a posledna stvrthodina bola onicom

Camran

Camran (hodnocení, recenze)

Film, kterého jsem se překrmil, film který by mi lezl i ušima, kdybych ho měl vidět znova, takže už nikdy více.

Emo_Trdielqo

Emo_Trdielqo (hodnocení, recenze)

:D :D tak to bola komedia...:D :D sice to nebolo bohvieco, ale film starych rokov..! :D :D ,,Matisek se posral" ,,,:D :D to bol hit..:D xD ... davam na sto pro 5*! :D

JakeFox

JakeFox (hodnocení, recenze)

Je mi to protivné. Otázkou je, jestli je to vyvoláno každoroční upoutávkou, už sám nevím. Nechci to ale nikdy znovu vidět.

oldin

oldin (hodnocení, recenze)

Na tento film se rád podívám každý rok . Komedie k neokoukání.

IvoP

IvoP (hodnocení, recenze)

Tak jsem si právě vybájil postavu navíc. Byl by to Josef Bednář I. a hrál by ho jednoznačně Josef Bláha, pač mi přijde, že Pavel Nový jako kdyby mu z oka vypadl. Pak by Pepa (Pavel Nový) byl Josef Bednář II. a Pepíno (Cyril Křupala) Josef Bednář III.

unsound

unsound (hodnocení, recenze)

Totalní bolševický odpad,hrůza..........komedie století =Hodnotí národ komunistů a stupidů!!!!(bolševická rudá propaganda,obrázek české společnosti)

dedecekx

dedecekx (hodnocení, recenze)

Naprosto souhlasím... velice dobrá komedie, ale když ho vidíte po 25 už to začne lést na nervy.. ale jinak velice povedené :-)

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Názorný příklad úspěšného filmu, na který můžete mít po čase kdykoliv ho vidíte v tv programu alergii..

tomi114

tomi114 (hodnocení, recenze)

Uzastna komedia. Bravooo. Je to nieco, pri com sa clovek dokaze uvolnit a odychnut. A je to aj jedna velka spomienka na dobraka a uzastneho herca - komika Jula Satinskeho...

davidek

davidek (hodnocení, recenze)

Pepíno a Dášenka se při natáčení museli držet daleko od sebe, protože se nesnášeli.

devil90521

devil90521 (hodnocení, recenze)

Mne sa to tiez velmi paci komedia storocia to neni ale je to vyborny film no odreagovanie apobavenie

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Mám pocit, že spousta hodnocení je tady na truc právě kvůli onomu titulu ´´Komedie století´´. Nevím, proč to vůbec někdo srovnává s Formanem nebo Vesničkou, když potom dá Donutilovi plný počet za to, jak se hezky pitvoří ve ´´Sluhovi dvou pánů´´. Podle mě jsou to trochu jiné kategorie, a že proběhla nějaká přiblblá anketa, která všechny tyhle filmy nastrkala do jednoho pytle, mně je celkem fuk.

PADDY

PADDY (hodnocení, recenze)

Mi se to libilo moc ale komedie stoleti spis neco od Smoljak/Sverak.Na samote u lesa nebo Vrchni nebo Marecek.

drinker

drinker (hodnocení, recenze)

Za co bych tenhle film zavřel do trezoru je to, že i ve spoustě dnešních podniků opilé mládeži vyhrávájí ústřední hit v podání Helenky Vondráčkové. Je mi na zvracení. Z té hudby, u z tohohle dementního filmu.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Hlasující vzorek lidí zvolil za Komedii století tohle! To je neměnný fakt.
Měli jste hlasovat pro jiné snímky nebo teď nebrblat .. ostatně, byla to jen hloupá anketa k příležitosti millenia

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

No tak trochu jsem přemýšlel (fakt, ale jen trochu) a titul Komedie století by slušel i snímku Vrchní, Prchni anebo Marečku, Podejte Mi Pero!

Mgb21

Mgb21 (hodnocení, recenze)

Jako komedii století bych se rozhodoval mezi Hoří má panenko a Ecce Homo Homolka!!! Mám rád komedie o lidech, jací opravdu jsou.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Tohle a komedie století? Ale kdepak!!! Jaká by měla být komedie století podle vás? Já bych zvolil Slavnosti Sněženek....

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama