Reklama

Reklama

Šílenci na prknech

  • USA Out Cold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bull Mountain rozhodně není nejluxusnějším lyžařským letoviskem na Aljašce. Ani Rick Rambis s kamarádem Lukem, jeho bratrem Pierrem, černochem Anthonym a půvabnou Jenny, kteří tu pracují jako instruktoři lyžování a snowboardingu, nepatří k nejvzornějším. Když zrovna nesjíždí svahy, užívají si života na nekonečné řadě divokých mejdanů. Jejich sen o místě pro všechny, kterým se snowboard stal náplní života, je ohrožen, když majitel letoviska, bývalý slavný lyžař Papa Muntz, odkáže letovisko synu Tedovi. Ten totiž nemá pro mladé rebely příliš pochopení a chystá se vše prodat bohatému Johnu Majorsovi, jenž se na areál přiletí podívat s dcerou Annou a nevlastní Inge. Brzy vyjde najevo, že se chystá místo plné života přebudovat v luxusní letovisko pro bohaté manažery a obchodníky, což znamená vyhazov pro většinu personálu. Jediný, koho by byl ochotný v podniku ponechat, je Rick. Jenže ten je věrný přátelům a rozhodně by netrhal partu. Navíc zjistí, že s Annou před lety prožil krátkou romanci v Mexiku, a když ho po třech týdnech opustila, zlomilo mu to srdce. Rick a jeho kamarádi se rozhodnou Bull Mountain zachránit pro sobě podobné snowboardisty a vyhlásí Majorsovi válku. Situaci poněkud ztíží skutečnost, že Anna má zřejmě pro Ricka stále slabost. Na zasněžených svazích se tedy rozpoutá válka o záchranu letoviska i o Rickovo srdce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo celkom fajn, veľmi príjemné prostredie aljašských zasnežených hôr. No čo sa týka postáv a samotného deju, tak to už žiaľ nebola žiadna veľká sláva. Možno keby to tak trochu očistili od toho teenage-comedy štýlu, tak by to mohlo presiahnuť aspoň hranice priemeru. Ale zas nebola to až tak úplne strata času. No a Zach Galifianakis za mlada ma celkom pobavil. ()

Mekgrůdr 

všechny recenze uživatele

Outcold rozhodně nepřišel na svět s ambicemi stát se superúspěšnou komedií...je tu prostě proto, aby pobavil a pozdvihnul ducha v těžkých chvílích. Ikdyž příběh nestojí za nic, vůbec to nevadí. Opravdu některé vtípky stojí za to a ve spojení se sněhem, prkny a vším co patří k zimě to nakonec není špatné. Sountrack taky přidá (Makes no difference od Sum 41je parádní snowboardová pecka) a nakonec se dozvíte třeba i to co rozhodně nedělat ve vířivce. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Andrews: 1. Anytime - Eve 6 ,2. Makes No Difference - Sum 41 ,3. Win Or Lose - Foo Fighters ,4. Ev Rebahdee - Planet Asia and William ,5. Posters - Jack Johnson ,6. Funk No. 49 - James Gang ,7. Lipstick And Bruises - Lit ,8. She Is Beautiful - Andrew WK ,9. Hear You Me - Jimmy Eat World ,10. Green Light Girl (Rock Remix) - Doyle Bramhall II & Smokestack ,11. For Anyone - The Color Red ,12. Makin' Money - Handsome Devil , ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Podobně jako hodně zaprášená záležitost Sky Akademie, i tohle poměrně funguje. Máme zde zlého nového majitele horského střediska a proti němu se samozřejmě postaví místní povaleči, alkoholici, atd. Několik fórků opravdu povedených, ale hlavně se jedná o jednoznačně odpočinkovou záležitost, ve které Zach Galia....... (to jméno je opravdu hrozné) válí. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že v těchto parnech je to velice příjemná a oddychová komedie, na kterou se jednou za čas rád podívám znova. Nejvíce mě pobavila simulace smyku se spícím řidičem kdy roztočí auto s Lukem, a také vířivka s tryskou. Tohle je daleko lepší než naší snowborďáci v některých momentech, možná tato komedie byla pro ně námětem. Není nic lepšího než se dívat na tuhle srandu z prostředí Alijašky, a symbolem pěkných žen je v tomto filmu Inga ( Victoria Silvestedt). Také co mě potěšilo je dobře vybraný soundtrack. Původně jsem chtěl dát 3* ale v poslední době jsem viděl samé blbosti, takže dnes udělám změnu a dám 4. A nezapomeňte " Carpe Diem...chyťte kapra! " :-D ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film, ve kterém si herec Lewis Arquette zahrál. Zemřel 9 měsíců před uvedením filmu do kin. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevili o profesionální snowboardisté Todd Richards, vicemistr světa z roku 1997, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh a Rob "Sluggo" Boyce. (Simpoch)
  • Film se natáčel na Aljašsce, kde se odehrává i děj filmu, mimo Aljašku se natáčelo také v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Koldyn)

Reklama

Reklama