Reklama

Reklama

Šílenci na prknech

  • USA Out Cold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bull Mountain rozhodně není nejluxusnějším lyžařským letoviskem na Aljašce. Ani Rick Rambis s kamarádem Lukem, jeho bratrem Pierrem, černochem Anthonym a půvabnou Jenny, kteří tu pracují jako instruktoři lyžování a snowboardingu, nepatří k nejvzornějším. Když zrovna nesjíždí svahy, užívají si života na nekonečné řadě divokých mejdanů. Jejich sen o místě pro všechny, kterým se snowboard stal náplní života, je ohrožen, když majitel letoviska, bývalý slavný lyžař Papa Muntz, odkáže letovisko synu Tedovi. Ten totiž nemá pro mladé rebely příliš pochopení a chystá se vše prodat bohatému Johnu Majorsovi, jenž se na areál přiletí podívat s dcerou Annou a nevlastní Inge. Brzy vyjde najevo, že se chystá místo plné života přebudovat v luxusní letovisko pro bohaté manažery a obchodníky, což znamená vyhazov pro většinu personálu. Jediný, koho by byl ochotný v podniku ponechat, je Rick. Jenže ten je věrný přátelům a rozhodně by netrhal partu. Navíc zjistí, že s Annou před lety prožil krátkou romanci v Mexiku, a když ho po třech týdnech opustila, zlomilo mu to srdce. Rick a jeho kamarádi se rozhodnou Bull Mountain zachránit pro sobě podobné snowboardisty a vyhlásí Majorsovi válku. Situaci poněkud ztíží skutečnost, že Anna má zřejmě pro Ricka stále slabost. Na zasněžených svazích se tedy rozpoutá válka o záchranu letoviska i o Rickovo srdce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

x_ander 

všechny recenze uživatele

Komedie o mladých a pro mladé. Přiznám se, že tuto odnož divokých teenagerských komedií, kterou nastartoval American Pie, moc nemusím. O to příjemněji mě překvapil Out Cold, protože vtipy, na kterých stojí, jsou sice ulítlé, avšak nezacházejí do trapností až nechutností jako např. již zmíněné Prcičky (ok, to hovno v kelímku bylo moc), a hlavně, všechny postavy jsou zahrány naprosto sympaticky a prostě jim musíte fandit (především skvělý Zach Galifianakis, jehož postava v Out Cold mi sedla daleko více než ta v Pařbě ve Vegas, díky které se proflákl o x let později). Celkově patří Out Cold mezi mé oblíbené komedie. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je poctivý béčko, který má všechny atributy, který má správný béčko mít. Každej je tu tak trochu magor, máme tu uchyláky, nechuťáky, dementy, špatný lovce holek, klasickej slapstick humor, starouše tvrďáka ze starý školy, ohranej námět (partička mladejch proti nekompromisnímu kapitalistovi), oblastní účastníci miss mlíko v roli sexbomby, trochu toho fekálního humoru, latentního buzíka, Zacha Galifianakise, Willieho Garsona a já nevim co ještě a to vše zabalený do tak trochu dřeváckýho českýho dabingu. Když je správná konstelace hvězd (a nejlíp hladinka alkoholu) a člověk nic, ale opravdu nic nečeká, může se slušně pobavit =). "Sorry skrčku, ale z tebe se mi dělá na blití, provede mě tady Rick." (70%) ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Andrews: 1. Anytime - Eve 6 ,2. Makes No Difference - Sum 41 ,3. Win Or Lose - Foo Fighters ,4. Ev Rebahdee - Planet Asia and William ,5. Posters - Jack Johnson ,6. Funk No. 49 - James Gang ,7. Lipstick And Bruises - Lit ,8. She Is Beautiful - Andrew WK ,9. Hear You Me - Jimmy Eat World ,10. Green Light Girl (Rock Remix) - Doyle Bramhall II & Smokestack ,11. For Anyone - The Color Red ,12. Makin' Money - Handsome Devil , ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Nevím co to mělo být.... přišlo mi to jako jakási klasická americká teen komedie, ale nebylo to přesně ono. Tak jako tak mne to minulo. Komediálnost založená na teplém barmanovy, ožralovy (kterému dělají trapné naschvály - medvěd.. či si je trpně dělá sám - vířivka).. Ani krásné ženy se tam neukázaly ta ,,Švýcarka,, byla hnusná a ,,Francouzka,, taky bída nevím co na nich kdo vidí.. A příběh? Ten byl kde? Dávám 1z5 jen proto, že jsme to dokoukal do konce a sem tam jsme se pousmál.. ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Vážení filmový kritici, odpusťte mi mé 4 STARS, pro mě to jo prostě klasika, které se (v originále!) musí prostě smát každý =) skvělý mix cool snowboarďáků, vtipu, ujetosti a krásných hor. No přiznejme si: kdo nikdy neopil kamaráda, neposadil ho bez kalhot do sněhu a do rozkroku mu nedal sůl pro medvědy?? =)) Prostě oddechovka jak má být. Enjoy! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se objevili o profesionální snowboardisté Todd Richards, vicemistr světa z roku 1997, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh a Rob "Sluggo" Boyce. (Simpoch)
  • Film se natáčel na Aljašsce, kde se odehrává i děj filmu, mimo Aljašku se natáčelo také v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Koldyn)
  • Poslední film, ve kterém si herec Lewis Arquette zahrál. Zemřel 9 měsíců před uvedením filmu do kin. (ČSFD)

Reklama

Reklama