Reklama

Reklama

Šílenci na prknech

  • USA Out Cold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bull Mountain rozhodně není nejluxusnějším lyžařským letoviskem na Aljašce. Ani Rick Rambis s kamarádem Lukem, jeho bratrem Pierrem, černochem Anthonym a půvabnou Jenny, kteří tu pracují jako instruktoři lyžování a snowboardingu, nepatří k nejvzornějším. Když zrovna nesjíždí svahy, užívají si života na nekonečné řadě divokých mejdanů. Jejich sen o místě pro všechny, kterým se snowboard stal náplní života, je ohrožen, když majitel letoviska, bývalý slavný lyžař Papa Muntz, odkáže letovisko synu Tedovi. Ten totiž nemá pro mladé rebely příliš pochopení a chystá se vše prodat bohatému Johnu Majorsovi, jenž se na areál přiletí podívat s dcerou Annou a nevlastní Inge. Brzy vyjde najevo, že se chystá místo plné života přebudovat v luxusní letovisko pro bohaté manažery a obchodníky, což znamená vyhazov pro většinu personálu. Jediný, koho by byl ochotný v podniku ponechat, je Rick. Jenže ten je věrný přátelům a rozhodně by netrhal partu. Navíc zjistí, že s Annou před lety prožil krátkou romanci v Mexiku, a když ho po třech týdnech opustila, zlomilo mu to srdce. Rick a jeho kamarádi se rozhodnou Bull Mountain zachránit pro sobě podobné snowboardisty a vyhlásí Majorsovi válku. Situaci poněkud ztíží skutečnost, že Anna má zřejmě pro Ricka stále slabost. Na zasněžených svazích se tedy rozpoutá válka o záchranu letoviska i o Rickovo srdce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Strašně nudná teenagerovská komedie, která si zřejmě hraje na SKI AKADEMY, ale jejich kvalit bohužel vůbec nedosahuje. A že by to měla zpestřit Victoria Silvstedt, která byla tou dobou na vrcholu své kariéry? To opravdu ne. Objeví se tam jen párkrát a stejně nic nepředvede. [6171. hodnocení, 156. komentář, 63%] ()

Kariya 

všechny recenze uživatele

ááááách, u tohoto se nedá dělat nic jiného, než se pohodlně usadit do křesla, hodit nohy na stůl, zapálit si doutníček, nalejt si Jacka a se vší pohodou v teplíčku domova se oddávat smíchu :-) pohoda je zde vyladěna na max, stejně jako ujetost, ale prostě a jednoduše, je to ideální film na dlouhé (zimní) večery :-P 80% ()

Reklama

ggggg 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií, co jsem kdy viděl. Své si v týhle komedii najde každej (sportovní fanda, fanda úchylnýho humoru, romantik, příznivec hezkejch koček a velkejch koz) Zach Galifianakis mě tady neskutečně baví a nejlepší scény jsou vždy, když mu jeho škodolibí kámoši neco prováděj při alkoholickým deliriu. Miluju tenhle film. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Všude plno sněhu, snowboardistů, lyžařů, pití, večírku a bláznivá socha s holým zadkem... Tak tohle všecko patří ke střeštěné bandě několika kamrádů, kteří se snaží zachránit své malé městečko na Aljašce :)... Nevím jak vám, ale mě to zní sakra dobře, už jenom díky těm snowboardům. Přidejte si ktomu eště teplého barmana a kanadské žertíky a vyjde vám tahle - pro mě super - praštěná komedie na principu úsporného režimu :).... Asi jediné, co bych filmu vytkla je sexbomba z Rakouska, která mi do filmu zkrátka nesedí. ()

vojta033 

všechny recenze uživatele

Už kvůli tomu, že se toho dost motá okolo sněhu, tak můžu být spokojený. Osobně preferuji dvě fošny, ale přenesl jsem se. Ve filmu je spousta bláznivostí u kterých se dá zasmát a opravdu k tomu není potřebná žádná pomůcka krom dobré nálady. Těžko tady hledat super herecké výkony nebo hluboké myšlenky, ale zábava to je dobrá. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel na Aljašsce, kde se odehrává i děj filmu, mimo Aljašku se natáčelo také v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Koldyn)
  • Poslední film, ve kterém si herec Lewis Arquette zahrál. Zemřel 9 měsíců před uvedením filmu do kin. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevili o profesionální snowboardisté Todd Richards, vicemistr světa z roku 1997, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh a Rob "Sluggo" Boyce. (Simpoch)

Reklama

Reklama