Reklama

Reklama

Star Trek - Série 2 (1974) (série)


Vtipálek (S02E03)

(epizoda)
  • USA The Practical Joker

VOD (1)

Recenze (7)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud bych byl méně vážný, byl by to totál vrchol celého seriálu. Asi tak od 6min. až do konce, v podstatě řvu smíchy a opět bych vraždil za hranou verzi.;-) Sequence, ve které se nebohý McCoy, Uhura a Sulu stanou nedobrovolnými vězni (vy víte koho) v tehdejší verzi simulátoru, jsou TOP! Nebo vypuštění rajského plynu. Nebo speciální výšivka na Kirkově novém kap.tričku. Etc., etc.:)))))))))))))))))))))))))))) Chtěl bych viděti nafukovací Enterprise ve vesmíru. Chudácí Romulani. Taková ostuda.;-) Tomuto může konkurovati snad jen 200.díl SG-1. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabšia zápletka, v ktorom sa počítač lode zblázni a robí si kanadské žartíky. Tie žartíky nie sú ani smiešne, ani zaujímavé, príliš chichotania sa, aj keď netvrdím, že občas sa nejaká tá hláška nevydarila - viacmenej ale zbytočná epizóda. Aj to vyriešenie problému bolo nedotiahnuté. Radšej mohli viac rozvinúť konfliktný vzťah s romulánskymi loďami. Apropo, nevedel som, že už v pôvodnej ST bola relaxačná paluba (s navodením alternatívnej reality), myslel som si, že to bol produkt až Novej generácie. ()

Reklama

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes konflikt s Romulany veselá a nápaditá epizoda. Kdyby lodní počítač v dabingu kvílel vhodnějším hlasem, byla by ještě lepší. P.S. Kapitánovo triko byl dobrý vtip, ale že by v něm vážně šel na můstek? :-) A Romulané maji asi hodně bídné skenery, když nepoznali atrapu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama