Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(79)

Recenze (12)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava, u nás asi nepříliš známá (já jsem se se seriálem setkala na britském Cartoon Network), ale opravdu stojí za to. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Sebestředná lasička a pavián s extra červenou prdelí. Cartoon Network vždycky věděli, jak dělat nekonvenční a originální seriály. Ale oproti třeba Dextrově laboratoři docela chudobné. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Toto k mojej CN topke nepatrilo ale dalo sa to, samozrejme, že keby si to pozriem teraz, tak inak ten humor samozrejme pochopím. Tak ako mal byť pochopený... ale toto budem hodnotiť tak ako som to vnímala kedysi keďže si to neplánujem pozrieť... ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ne tak nekonvenční a bláznivé jako Cow & Chicken, který jsem vždy měl radši, ale pořád výborné a ne jen The Red Guyem, který je postavou segmenty sdílející. I když není v tolik antagonistické roli. Nejde o buddy záležitost jako C&C, ale pitomý pavián se svahilským přízvukem žárlící na velice inteligentního high-class lasičáka slibuje skvělou zábavu. Navíc se každý díl odehrává na jiném místě. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Nejlepší postava v "I Am Weasel" je opice s červenou prdelí. Ta je fakt úžasná:-) Bohužel už tento seriál stejně jako Johnny Brava nebo Dexter´s Laboratory sledovat nemůžu, protože na UPC, Cartoon Network vyškrtli z nabídky:-( ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Inteligentní a oblíbená lasička se pořád setkává se sebestředným a idiotským paviánem, ať už jako přátelé, nebo jako nepřátelé. Základním nepřítelem se skvostným dabingem je ale stejně škodolibý rudý čert s odhaleným pozadím, The Red Guy. Kvalita dílů je sice rozporuplná, ale většina je rozhodně nadprůměrná. ()

bubblebobble

všechny recenze uživatele

Občas bavilo, občas liezlo na nervy. Nie som práve zástanca kreslenej dekadencie. Rovnako ako pri Chicken&Cow ma tie odhalené časti tela tak trochen odpudzovali. Bol som odchovaný na romantických macíkoch, nepomôžem si :-D ()

--TMO-- 

všechny recenze uživatele

Božská pritimívna zábava, aj keď častokrát mám skôr pocit, že to čo je na prvý pohľad primitívne je presný opak toho, na čo sa to tvári. Som presvedčený o tom, že ten najprimitívnejší humor dokážu vytvárať iba tí najinteligentnejší ľudia : ) intelektuálna lasica a tupý pavián jednoducho nemajú chybu a sú toho veľkým príkladom. ()

Reklama

Reklama