Johnny Bravo (TV seriál)
Animovaný / Rodinný / Komedie
USA, 1997, 30 min
Robert Alvarez, Kent Butterworth, Rumen PetkovObsah
Svalnatý, nie zrovna dvakrát chytrý blonďák so slabosťou pre ženy. Áno, to je on - Johnny Bravo. Žije šťastne so svojou matkou, a keď môže, neodpustí si zbaliť nejaké to nežnejšie pohlavie. Aj keď ťažko povedať, či práve slovo zbaliť je tým správnym. Ženy ho zväčša odkopávajú a nechávajú ísť vlastnou cestou. A keď už to vyzerá skutočne nádejne, z pravidla nasleduje sled udalostí, ktoré to celé otočia hore nohami. Ale Johnny si z toho ťažkú hlavu nerobí. Vlastne stále je presvedčený o svojej charizme a šarme, a o tom, že mu žiadna žena neodolá. Tak sa Johnny často dostáva do nečakaných situácií a na dosť zaujímavé miesta. Lenže nebol by to on, keby sa s nimi nevysporiadal svojou úžasnou pohodlnosťou a elegantnou spontánnosťou... (Georgei)
Oskar
Velmi legrační příhody prostoduchého, dojemně sebestředného svalovce, který nejspíš vzešel od stejných tvůrců jako Dexterova laboratoř.(2.5.2003)
Melies
7 / 10 Jednoduchý koncept síce postráda hlbšiu myšlienku a originalitu, ale vyvažuje to cool hláškami a svižným spádom. Sweet chick!!!(6.11.2005)
Flipper
Ako baliť ženské Johnny Bravo style: http://www.youtube.com/watch?v=xnGnl-UElVA&feature=autofb(23.8.2010)
Le_Chuck
Johny na púšti, kukne doľava, doprava prvé či vypustí: "I am on the beach."(14.6.2005)
Divočák
Vypatlaný blonďák s Elvisovským účesem a neotřesitelným přesvědčením o vlastním sexappealu. Ale některé ty ženské, po kterých vyjíždí, bych nelíbal ani přes plexisklo. "Hou sexy mama!!!"(5.4.2007)
Mahalik
Nemůžu! Z tohohle seriálu fakt nemůžu. Namakanej chlápek, kterej se snaží sbalit nějakou ženskou svýma svalama a vůbec se mu to nedáří, je mou nejoblíbenější postavičkou. Fakt nechápu kdo tohle vymyslel, protože nic ujetějšího svět neviděl. Dabing je taky dokonalej a máma Johnnyho Brava se hravě může utkat s mámou Steva Stiflera. Bez keců a heců dávám 5 a ihned se musím podívat na další díl....(28.4.2007)
NinadeL
Kretén.(25.5.2009)
Cappuccino
"Man, I’m pretty!.." Ešte niečo? :) Johnny určite patrí do americkej TOP 3 animovaných seriálov všetkých dôb. Toť môj názor. Vždy pobavil a občas si rád zaspomínam.(21.5.2009)
jonyyy
Johnny je mým idolem už od mala i když víc ženských jak tento playboy dokázal určitě sbalit i Michael Berryman(23.4.2008)
mysiak
Nagélovaný tupec, ktorý je haluzný tak ako tupý model...(22.9.2008)
Davies182
Těch amerických animovaných rádobykvalitních drsných seriálů je na mne poslední dobou nějak moc :-D.(11.8.2009)
Z0oMb3E
Tomuto sa povie narciszmus xDDD.(30.6.2010)
DaliX
HAHAHA ako malý som ho nesmierne žral a stráááááášne sa smial, to je ale týpek. Len je škoda, že to už CN nevysiela, hrozne rád by som si to pozrel aj teraz HAHAHA.(5.8.2009)
Bajda
Vedle Cow and Chicken a Dexterovi laboratoře nejlepší seriál Roberta Alvareze. To, že nemá žádnou extra myšlenku je úplně jedno. Johny je tak geniální a vtipná postava, že seriál snad ani děj nepotřebuje. Stačí Johnyho stavět do různých situací a nechat ho házet jednu "cool" hlášku za druhou.(22.10.2007)
Torision
Tady neni o čem debatovat. .8-)(28.2.2009)
kongamato2
Tak toto som mal rád.(12.7.2008)
-Knight-
Dont touch my hair, momma !(21.1.2011)
Tereza666
Chci ho zpět !(25.8.2011)
Stilicho
Když jsem byl malej, což je nějakej ten pátek dozadu, tak jsem tento animovanej seriál o výstředním blonďákovi s nagelovanými vlasy a černými slunečními brýlemi zbožňoval. Šlo o kultovní postavu stanice CARTOON NETWORK. Na první pohled "jednoduchý" svalovec háže jeden gag za druhým. On je prostě takovej.(24.4.2007)
zdepapepa
jeden z těch cartoonů s nezapomenutelnými postavami i hláškami (možná proto, že jsem na tom vyrostl :D )(15.12.2005)