Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní dívka se bláznivě zamiluje do bohatého vdovce. Po svatbě se nastěhuje na jeho rodinné sídlo, ale nedokáže uniknout všudypřítomnému stínu jeho zesnulé první ženy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Nevím jestli to bylo dnešní melancholickou náladou nebo včerejším modrým Měsícem, ale já si ten film teda užil. Možná je to tím, že jsem si kvůli Lily málem vykoukal oči, ale vážně jsem tu celkovou atmosféru s nádechem minulosti a bohatství užil. Celkový závoj tajemna se odkryl v tu pravou chvíli a povedlo se mě dokonce překvapit. Ne, že by mi spadla čelist to vůbec ne, ale byl jsem z toho překvapený a potěšený jako Lily. Celkově to zaštiťovala hudba Clinta Mansella, která byla opět parádní a sedla tam jako prdel na vznešený hrnec. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Necakal som, ze to bude az tak slabucke. Bez vasne, napatia, atmosfery a chemie medzi hlavnymi predstavitelmi. Vysledkom je priserna nuda, ktoru zachranuje akurat obcas pekna kamera. Ked pri podobnej teme nestrhne ani jedna scena, pan reziser by mal tocit serialy. Povodna Rebecca bol mozno viac Selznickov film ako Hitchcockov, no je stale paradny. 4/10 ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Rebeka je všetko iné, len nie dobrý film. Nudí, snaží sa rozbehnúť, zaujať, všetko zahmlievať a potom odhaľovať aby prišla mrštná záverečná 15 minútovka, čo by kľudne vydala aj na samostatný diel a bol koniec. Nebavilo ma to, nezaujalo. Určite si tam kajnšmetkeri nájdu prerody postáv, oddanú lásku a kameru, ale ja to nebudem. 3 z 5 ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Predchodcu som nevidela. Očakávala som síce slušnú ducharinu, namiesto toho som dostala skôr romantiku. Už dávno sa mi nestalo, že by film vo mne zanechal akúsi nezmazatelnu stopu, a nad filmom som rozmýšľala ešte dlho a to sa mi fakt nestáva. Z tohoto dôvodu nechápem také nízke hodnotenie. Mne sa veľmi páčil, nenechám sa predsa ovplyvniť.... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy si určitě u sebe obhájim.Herecky poměrně zdařilý, zejména Kristin-Scott je výborná, a navíc na facičku.Rebeku člověk vidí jen v podání jejích zadních partií, ale z konverzace o ní si uděláte postupně jasnej obrázek.Postavu kterou ztvárnila Lily James sem docela obdivoval, protože v týhle společnosti vydržet byť jen minutu muselo bejt na palici.Film na zamlženej studenej večer zcela v pořádku.60%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • V celém filmu nezazní křestní jméno hlavní postavy. Stejně je to tak i v původní knižní předloze. (Jolinar)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Ben Wheatley se podívá žralokovi na zoubek

Ben Wheatley se podívá žralokovi na zoubek

24.10.2020

Zatímco Rebeka, nová adaptace slavného románu Daphne Du Maurier, před třemi dny odstartovala na Netflixu a od diváků a kritiků sklízí vesměs velmi vlažné reakce, vypluly na hladinu informace o… (více)

Reklama

Reklama