Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Varšavští a pražští kriminalisté pokračují ve vyšetřování vraždy Češky Věry Vítové, která byla spáchána v Polsku. Maria přilétá s Viktorem (K. Roden) do Prahy a už prvotní výsledky jejich společného pátrání jim rozšíří okruh podezřelých osob. Ve Varšavě zatím čím dál větší pochybnosti vzbuzuje výpověď a chování Witolda Bronisze, majitele auta, v němž se na nábřeží Visly našla ženská paže. Nepomáhá mu ani svědectví jeho podřízené a milenky Edyty Pająk, kterou při sexuálním aktu málem uškrtil, když potvrdí, že ví o jeho další bývalé milence Beatě Wieczorek, na níž také praktikoval násilí během pohlavního styku a kterou pak propustil ze zaměstnání. Mezitím je v Oděse Serhij vtažen do nečekaných událostí, které zde vyvolalo jeho vyšetřování. On sám se záhy ocitá v nebezpečí. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda už mě fakt vyděsila, mám pocit, že je seriál s každým dílem horší a horší. Ve vyšetřování prakticky nedošlo k posunu a já se tomu vůbec nedivím. Dr. Seifert odjíždí do Holešova, aby se kochal pohledem z okna, vrchní komisařka Sokolowska má úplně jiné zájmy a ukrajinská dějová linie je spíš k smíchu. 2*- ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem zmatená jako lesní včela. Nevadí mi poznávat postavy na úkor nabušeného děje a nějaká informace na posledních deseti minutách. Ale tady to nefunguje. Postavy mi jsou ukradené, protože jsou ploché a nemají prostě sílu dovést scénář tam, kam autoři chtějí, tj aby jel v kolejích trendu posledních deseti minut, a na konci dal divákovi ránu. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není obvyklá filmová spolupráce Ukrajiny, Polska a Česka. Varšava dodala herecky zajímavou ženu zákona, již ztvárnila Małgorzata Buczkowska. Turisticky nejzajímavější je pro mě Oděsa. V Praze vidíme Rodena. Seriál předstírá reálný čas, takže než se začnou národní nitky i lokální vyšetřovatelé propojovat, jsme v tomto třetím dílu. Hrdinové různě spolu spí, Polka nezávazně s kdekým, zato poslouchá Českou filharmonii. Celkově je to taková spíše obchodní než umělecká věc. Dávám 50 procent. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukrajina: sex a vzpomínka na domácí násilí , čímž z jediného sympatického detektíva tvůrci udělali zoufalce s vodkou ČR: Roden nudný děda, který se chystá do důchodu a když promluví, tak to vypadá že se rozbrečí, Polsko: nadržená policajtka jede sexy jízdu a nakonec to je to jediné, co mne zajímá jak bude pokračovat, protože vraždy a honba za pachatelem je úděsně impotentní.... Vyšetřování se začíná krystalizovat, ale zatím to vypadá na brutální zklamání ( to i ten Sever s Mádlem předtím byl kapku zajímavější a poutavější ) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nooo za mě celkem zklamání. Hlavně ukrajinská linka... ty brďo kam tohle směřuje? K nějaké parodii? Z počátečního sympaťáka se nám klube nějakej divnej macho s plnou hubou drsnejch keců. Roden je jakejsi přizdisráč... Maria je asi nejzajímavější. Nicméně... hele, tři divnolidi v hlavních rolích jsou prostě moc. Posun ve vyšetřování? Nulový. A asi budu muset mrknout na to původní znění na stránkách ČT, protože by mě zajímalo, zda mluví... anglicky?... je strašně divný jak si všichni perfektně rozumí. 2,5* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama