Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Handsome je mozkem celé operace, Sammy - jeho nejlepší kamarád - představuje fyzickou sílu. Viktor je ostrý hoch a Applebee píše "šíleně mrňavé" taháky. Je to spolek čtyř největších machrů, jaké kdy kdo v North Point Academy viděl, ale jejich dny jsou sečteny. Ve chvíli, kdy je odhalen jejich nejnovější podvod, rozhodnou se hoši jednat fér. Ale jak dlouho dokážou být hodní, když každý další test poskytuje novou příležitost? V této komedii Matthew Lawrence (Žába k zulíbání) a Trevor Fehrman dokazují, že vše, čím se ve škole prosadí, je tím pravým způsobem ke vzdělání. Jejich jedinou překážkou je však Mary Tyler Moore, podezřívavá ředitelka, která se rozhodla je zastavit... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohodle filmu jsem zavzpomínal na školní léta. Ale zase bych si neuvědomoval, že bychom byly až takový svině, jako kluci v tomhle filmu. I když pravda, jeden učitel tenkrát málem skončil v blázinci. A i to se počítá. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Čtyři kámoši na střední škole (Handsome, Victor, Sammy a Applebee) se protkloukají jak můžou. Postupem času získají v podvádění (cheating) takovou specializaci, že si z toho udělaj dobře fungující byznys. Než jim na to přijde ředitelka, a dá jim ultimátum jdou obchody skvěle. I poté sice podvádějí, ale postupně v nich hlodá jiskřička pochybností ... Další z řady teenagerovských komedií, tentokrát ne o sexu ale o tom, jak prolézt školou. Musím říct, že některé metody studentíků byly velice vynalézavé, nicméně film jako celek stojí za prd. Celou dobu jsem čekal, jak "tohle" může dopadnout ... a konec nezklamal. Teda zklamal, ale jelikož jsem "TO" čekal, tak nezklamal :) Pokud už jste vylezli ze školy, a nepotřebujete se naučit nové metody "podvádění", tak je film pro vás zbytečností... ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Film o tahákovém "mistrovství", které je zde bráno jako zatraceně vážný byznys. Nic víc se tu neřeší, takže romantický žánr je zde označen z nepochopitelných důvodů, jelikož tam žádná dívka ani nemá moc velkou roli. Každopádně je to děsně přehnané, což ještě překousnu, ale ač se to dokoukat dalo v pohodě, tak se mi ani jednou nehnuly koutky, natožtak abych se smál. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Hm, tak tohle je další z řady amerických středoškolských komedií...a další v řadě těch horších. Bohužel jediné, co mě trochu nadchlo bylo samotné podvádění ve škole, ke kterému má také svůj vztah :-) jen bych autorům poradil, aby se zamysleli nad tím, proč psát malá písmenka několik hodin na papír ručně, když na počítači to jednoduší a ještě menší! :) Z filmového hlediska trapný příběh a vše podle normy - jen na VHS... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nikomu jen trochu přemýšlivýmu by ty metody tady nepřišly nijak novátorský. O pět let dřív (věku) jsem vymyslel metodu, na kterou mi za osm let na gymplu nepřišel žádnej učitel, kromě poprvé, kdy jsem to ještě pořádně neuměl. Příběh jako takovej je spíš jen klasika, stokrát viděno, ale bez záchodových vtipů. A konečný švihnutí přes prsty zloduchům je přímo k smíchu trapný a výchovný. Tenhle film mě doslova nutil k tomu, abych ho neustále dokola přepínal na jinej program. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama