Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina teroristů provede přepadení vojenského konvoje, který má převážet radioaktivní materiál k výrobě atomových zbraní. po otevření nákladu však přichází šok. V transportu jsou totiž přepravovány zvířata z genetických pokusů. Mutacemi byli vypěstováni pro studium jejich chování v současných podmínkách. Byla otevřena pověstná "Pandořina skříňka". (Vapet Production)

(více)

Recenze (15)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Naposledy jsem to viděl tak v 15 letech, v té době to nebylo špatné, s dinosaury jsem žral všechno, ale dnes už bych se na to nepodíval, tragická režie, herecké výkony někde mezi Megan Fox a Josefinou Mutzenbacherovou. Lidi se chovají jako dementi a efekty jak z Asylumu, vlastně se divím, že to není Asylum. ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Uá! :D Toto je dokonalá ukázka, jak plýtvat penězi. Debilní film s neskutečně špatnými efekty, scénář bídný a zpracování je HLUBOKO pod označením "B" :) Pamatuju si, jak jsme si tu kazetu asi 30x vraceli a smáli jsme se té kovové tyči, která po výbuchu tyranosaurovy (či co to vlastně bylo) hlavy zůstala trčet z krku, nemluvě o scéně, kdy dinosaurus vyráží hlavou dveře a viditelně se mu houpají jeho gumové nohy v kyčlích, protože rameno, které s ním vráží do dveří bylo pravděpodobně umístěno moc vysoko :D No skandál, ale s nostalgickým úsměvem... Odpad! ()

Reklama

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

No jo co se dá dělat, ač nerad musím dát Odpad! Důvody jsou velice jednoduché. V jedničce to celé ještě šlo, dinosauři pobíhali někde po buši, hezky v temné noci, občas se vynořili a někoho sežrali, plus tam samozřejmě byli i jiné věci. No v posledním díle trilogie to, ale skřípe už přespříliš. Pár carnosaurů se drží jen ve tmě a nebo v neostrých záběrech, jinak se radši neukazujou. Pronásleduje je parta policajtů, posléze vojáků a k nim se ještě přidávají mariňáci. A ti všichni se producírují jen po skladištích a nebo po lodi, ve které to vypadá stejně jako ve skladišti. Navíc scénář je plný logických kiksů a to nemluvím o digitálních efektech. Když přidám hlášky jako " Stůj, ruce vzhůru" - vyslané směrem k dinosaurům, nebo to, že dinosauři umí vypínat světlo, vyrážejí dveře ramenem a nebo fakt, že jsou nesmrtelní, není jiná volba než dát Odpad! Ještě mi nešlo do hlavy, jak se 9 metrový (!!!) Tyranosaurus, dostal do útrob lodi kde jsou sotva dvoumetrové dveře ... hm asi se naučil používat nákladní výtah. No nic. 5 % ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tu sa zrejme nasypalo do kasičky trochu viac zlaťákov a ostalo aj na pomerne slušnú akciu ( paradoxne však opäť neostalo na triky ). Big Boyovi Carnosaurovi tu opäť, ako v prípade dvojky, pomáha banda Raptorov, len aby ušetrila veľkému kámovi, zaslúžené hviezdne finále. Má to spád, má to ten správny béčkový look a pre mňa vrchol jednej biednej série. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se snaží být ještě akčnejší a krvavější než jeho předchůdci. Místy se mu to i povedlo, ale na jedničku tenhle film prostě nemá. Scénář je plný nelogických scén, zbytečného natahování děje a místy i nudné atmosféry. Co se mi zde však líbilo asi nejvíc byly některé postavy a hlášky, které vypouštěl z úst především Rick Dean, který si zahrál už i v předchozím díle. Pohyb dinosaurů byl však opět hodně tragický, težko uvěřitelný a jediné co mě potěšilo byl fakt, že jsem nemusel na konci sledovat další souboj stroje s T-Rexem. Díky krvavým lázním dám o něco lepší hodnocení než minule. 4/10 ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama