Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina teroristů provede přepadení vojenského konvoje, který má převážet radioaktivní materiál k výrobě atomových zbraní. po otevření nákladu však přichází šok. V transportu jsou totiž přepravovány zvířata z genetických pokusů. Mutacemi byli vypěstováni pro studium jejich chování v současných podmínkách. Byla otevřena pověstná "Pandořina skříňka". (Vapet Production)

(více)

Recenze (15)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak opět půjdu rád proti zdejšímu hodnocení. Zase jeden kousek co jsem si oblíbil v dětství a pobaví mě i dneska. Z carnosauří série určitě nejvydařenější díl. Kopa ultimátních hlášek např Z takovými vlasy nebudeš jezdit v mým džípu! nebo Co myslíte pane zabere to? To doufám je to jediný kus masa který ve skladišti zbyl... kromě nás! Carnosauři jsou solidní aspoň mě se líbili a bez problému dávám 60% ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Jeden z VHSkových kultů, který se svého času válel v sekci dobrodružných filmů vedle Jurského Parku...to pak byl na základní školu docházející Israha překvapený, co si to půjčil. Má to veškeré atributy typického devadesátkového béčka, které nepobralo moc kvality a je pojato dosti odlehčeně, ale všichni zúčastnění se i při vědomí, co za kravinu vlastně natáčejí, snaží alespoň hrát to, že to berou vážně. Stejně jako Carnosaur 2 je i trojka převážně interiérová, ale tentokrát akčnější, krvavější, nahláškovanější a hlavně pojatá tak nějak více srdcařsky, ne jako spotřební zboží pro přehlcený trh, kde si může každý natočit a vydat prakticky cokoliv. A právě díky tomuhle jsou tyhle levné, trashové žánrovky z tehdejší doby tak nějak celkově lepší, než většina toho, co se v této škatulce točí dnes, a to i když zahodíme efekt nostalgie a díváme se v soudobém kontextu. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Naposledy jsem to viděl tak v 15 letech, v té době to nebylo špatné, s dinosaury jsem žral všechno, ale dnes už bych se na to nepodíval, tragická režie, herecké výkony někde mezi Megan Fox a Josefinou Mutzenbacherovou. Lidi se chovají jako dementi a efekty jak z Asylumu, vlastně se divím, že to není Asylum. ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

No jo co se dá dělat, ač nerad musím dát Odpad! Důvody jsou velice jednoduché. V jedničce to celé ještě šlo, dinosauři pobíhali někde po buši, hezky v temné noci, občas se vynořili a někoho sežrali, plus tam samozřejmě byli i jiné věci. No v posledním díle trilogie to, ale skřípe už přespříliš. Pár carnosaurů se drží jen ve tmě a nebo v neostrých záběrech, jinak se radši neukazujou. Pronásleduje je parta policajtů, posléze vojáků a k nim se ještě přidávají mariňáci. A ti všichni se producírují jen po skladištích a nebo po lodi, ve které to vypadá stejně jako ve skladišti. Navíc scénář je plný logických kiksů a to nemluvím o digitálních efektech. Když přidám hlášky jako " Stůj, ruce vzhůru" - vyslané směrem k dinosaurům, nebo to, že dinosauři umí vypínat světlo, vyrážejí dveře ramenem a nebo fakt, že jsou nesmrtelní, není jiná volba než dát Odpad! Ještě mi nešlo do hlavy, jak se 9 metrový (!!!) Tyranosaurus, dostal do útrob lodi kde jsou sotva dvoumetrové dveře ... hm asi se naučil používat nákladní výtah. No nic. 5 % ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tie dinosaury vyzerali fakt realne, az som si najprv myslel, ze su to skutocne zive tvory. Ale vazne, s chodiacich babiek v ktorych boli obleceni ludia ma ani v najmensom nevystrasili. Feelingom sa mi film podobal na filmovy klenot VOTRELEC a PREDATOR. Ale na tieto filmy ani zdaleka nema. Akcii bolo dost, ale ked mali ukazat dinosaurov, tak to len v takych chaotickych zaberoch, az som mal chut film vyhodit von oknom. Film urcite neni megasracka, da sa to v pohode pozriet do konca. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama