• danecek24

Zlatý Glóbus - cena (1) - 46. ročník (za rok) 1988 - *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Michael J. Fox + nominace (7) - 43. ročník 1985 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Michael J. Fox, 44. ročník 1986 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Michael J. Fox, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Justine Bateman, 45. ročník 1987 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Michael J. Fox(22.2.2009)

Jo tohle kdysi běželo na čt 2 v sobotu v poledne. A nebylo to špatný samozřejmě z toho utkví v paměti hlavně Michael J.Fox(30.10.2007)

Představte si rodinku, kde rodiče jsou bývalí příznivci hippies, mají syna co bezmezně obdivuje republikány a zbožňuje cokoliv, co se týká peněz, dceru co myslí tak akorát na nakupování a druhou naopak ležící v knížkách....Z toho vám vyjde základní sestava tohohle seriálu, která je často doplněna vybornými vedlejšími postavami sousedů, příbuzných atd. Většina dialogů je brilantně napsaná a hlavně Michael J. Fox je ve své roli naprosto neodolatelný. Jednoduše výborný seriál u kterého se člověk svěle pobaví, i když už je to nějaký čas kdy byl natočen...(16.5.2008)

díváme se na to v anglické konverzaci a je to skvělá učební pomůcka:-D celkem v pohodě seriál, překvapilo mě jak je nízce hodnocený!(31.10.2010)