Reklama

Reklama

Pokémon

(seriál)
  • Japonsko Pocket Monsters (více)
Trailer 1
Japonsko, (1997–2023), 476 h 32 min (Minutáž: 22–25 min)

Režie:

Kunihiko Jujama, Masamicu Hidaka, Norihiko Sutó, Júdži Asada (více)

Hrají:

Ikue Ótani, Rika Macumoto, Minami Takajama, Majumi Iizuka, Júdži Ueda, Megumi Hajašibara, Šin'ičiró Miki, Bin Šimada, Činami Nišimura, Fumiko Orikasa (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(1234)

V roku 1995 autor Satoshi Tajiri priniesol do spoločnosti Nintendo ukázať svoj námet o Pokémonoch a rozpútal tak celosvetový ošiaľ počítačovej hry, na základe ktorej vznikol v roku 1998 japonský animovaný seriál s vyše dvesto epizódami. Desaťročný chlapec Ash má jeden obrovský sen chce sa stať pánom virtuálnych postavičiek a príšeriek Pokémonov. Vydá sa preto do sveta s cieľom stať sa majstrom v Lige Pokémonov. Spolu zo svojim verným Pokémonom Pikaču sa bude snažiť vybojovať osem odznakov na postup do ligy. Ash, Pikaču a pokemonskí kamaráti musia zachrániť všetkých vzácnych pokémonov pred ich zlými lovcami. Maskovaní nepriatelia ich môžu pomocou techniky a výbojov premeniť napríklad na zlých duchov. Ash, Misty, Brock a Pikaču sa preto musia vrhnúť do nekonečných dobrodružstiev a zachrániť svet! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (831)

Vesman 

všechny recenze uživatele

Hmm, proč tomu vůbec dávám tolik *, když si sám myslím, jaká je to kravina....s anime, které sleduji teď, jako je například Hellsing apod., se to skutečně nemůže srovnávat, ale v době, kdy to běželo v TV a já byl malý capart jsem na tom ujížděl jako každej druhej. Dokonce jsem si pamatoval všech 150 pokemonů...ano, až tam mě moje obsese dohnala. Jako anime to u žádného soudného člověka neobstojí, ale jako zábava pro děti jde IMHO o mistrovské dílo, které kombinuje faktory jako boj a jakés takés "nadpřirozeno" v přijatelné podobě. Jako regulérní anime seriál je to odpad, jaká zábava pro děti je to skvělé, pika-pika. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Co blbnete?? 297: nejhorší seriál a zároveň 187. nejoblíbenější?? Tak tomu dejte dobrý hodnocení, když je to oblíbený seriál, ne?? :D :D Nejlepší seriál mého dětství... Když pominu večerníčkový klasiky samozřejmě.. :D Asi bych ještě někde vyhrabala album s kartičkami a samolepkami :D Dokud bylo známo 150 pokémonů.. super!! :) Jak jak se objevovali další a další tak mě to začalo štvát.. :D 4* ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

No teda.. Vsichni jste se nechali strhnou vseobecnou antipatii k pokemonum, deti jsou z toho nadseny, ale trochu odrostlejsi clovek to automaticky pro svou stupiditu haze do odpadu, ovsem nechapu proc (: docela by me zajimalo, kolik jste toho nakoukali, ze tomu tak jednohlasne davate nejnizsi hodnoceni. Vzdyt je to takovy roztomily serial, hezky kresleny a pekne barevny. Pokemoni jsou legenda, na kterou nakonec stejne vsichni budem vzpominat s usmevem na rtech a slzou v oku. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Nejde než dát za 5*. Kdo na tom nevyrůstal, tak opravdu neví, co to s tou hlavou udělalo. Zopáknul sem si jen tak z chuti první sérku a prostě už to neni, co dřív, sou tam nelogičnosti, rakeťáci strašně brzo omrzej, ale tak kdo má vymejšlet na 1000 dílů nový padouchy. Prostě v tý době to byla asi jedna z nejlepších "pohádek"... ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Je to škaredé, je to studpidní, je to dokonce strašlivě stupidní, do jisté míry opravdu výplach mozku... ale má to jakýsi nápad a... nebo ne? Hmmm... Vždycky jsem to nesnášel, ale na druhou stranu - aspoň je to svým ubohým způsobem originální. 10% Ale i ode mě samozřejmě - děcka, ruce pryč!!! ()

Galerie (305)

Zajímavosti (92)

  • Díl 35 "The Legend of Dratini" byl zrušen kvůli tomu, že v Safari na Ashe namířil jeden člověk zbraní a později po rakeťácích vystřelil. Byla odvysílaná pouze v Japonsku. (Martin00x)
  • V epizodě 65 vyšle Ash Charmandera bojovat s Jinx. Jeho Charmander už se ale v předchozích dílech vyvinul v Charizarda, 2. evoluční stupeň, tudíž by se Charmander v tomto díle objevit neměl. Pochybení vzniklo v důsledku incidentu při vydávání a odložení seriálu o 4 měsíce. Epizoda 65 a 66 by správně měla být na místě 39. a 40. epizody. (Saraph)

Související novinky

Hlasujte o nejlepší anime desetiletí!

Hlasujte o nejlepší anime desetiletí!

10.07.2010

Za posledních deset let japonská animovaná tvorba zažila neuvěřitelný boom a její vliv se promítl i do jiných sfér kinematografie a popkultury, jako například do videoklipů Linkin Park nebo filmu… (více)

Reklama

Reklama