Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Swat Kats: The Radical Squadron je animovaný televizní seriál, který se odehrává v metropoli Megakat City. Hlavními hrdiny jsou dva kocouři T-Bone (pilot) a Razor (technik), kteří v utajení chrání metropoli před všemi hrozbami. Kocouři používají různá vozidla, vybavení a super vybavení, jež si sami sestrojili, jako např. stíhačku Turbokat. (Kirman)

(více)

Recenze (7)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Fíha, to byl seriál. Dlouho jsem hledal ten název, až teď se našel a jsem za to rád :-) Jeden z mých nejoblíbenějších na Cartoon Network. The Mask / Swat Kats, jo, to byly časy :-) hodnocení nedávám jen díky melancholii, ale pro opravdu povedenou technickou stránku věci. Ty nápady, akce, dialogy. Takhle má vypadat pořádnej kreslenec. Ne pokemon, Digimon. 80% ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

V dobách mého dětství nářez největší - kreslený svět, ve kterém jsou všichni (po vzoru třeba Rebeccy, Kida a Balúa) "lidé" kočky. A dva skvělí mechanici tvoří právě Radical Squadron. Neuvěřitelné technické vychtávky, které ti dva vymysleli, pobaví každého kluka. Takovou stíhačku neměli ani v Trans Formers:) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Animák menom Swat Kats, ktorý ako mnoho iných som videl na stanici legendárnej Cartoon Network, mali v sebe slušný potenciál. Škoda, že celý seriál (a tým aj možnosť rozvinúť to celé lepšie) sa skončil tak rýchlo. Rýchla a skvelá stíhačka, technické vychytávky, dobrá hudba a skvelá dvojica „Razor“ & „T-Bone“ však zostanú s nami navždy. Aj keď slabosť mám pre psi, tak „svet mačiek“ mi vôbec nevadilo. Úvodný (ktorý je aj záverečný) soundtrack (ale nie ten, ktorý je pod taktovkou WB) v podobe nefalšovanej hard rock hudby s fantastickým gitarovým riffom nemá chybu – je fenomenálny. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Zajímavosti (2)

  • Stíhačka Turbokat, ve které kočičáci létají, designově vychází z nadzvukového stíhacího letounu Grumman F-14 Tomcat. (Kirman)

Reklama

Reklama