Reklama

Reklama

Dirty Work

Krátkometrážní / Komedie
USA, 1933, 19 min

Obsahy(1)

Kominíci Laurel a Hardy přichází vyčistit krb v domě podivínského vědce. Zatímco vypečený páreček řemeslníků s úspěchem sobě vlastním demoluje zařízení obývacího pokoje i s komínem, senilní vědec dosahuje životního úspěchu v podobě fungujícího elixíru mládí. Laurel a Hardy se tak nevědomky stávají průkopníky výzkumu v oblasti gerontologie. (dopitak)

(více)

Recenze (9)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Skvělej díl, jednoduše, precizně na to! Vyčistit komín je hračka, a Laurel s Hardym jako profíci, po nichž není ani třeba uklízet. Tentokrát jsou fóry přesné, oběma pánům jsem natáčení nezáviděl.. :) ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Kominíci Stan a Oliver se neúspěšně potýkají s komínem a krbem v domě trochu šíleného vědce, který právě vynalezl omlazovací elixír. Trochu si z nich střílí jeho sluha: "Krb je v téhle místnosti, najdete ho, protože je hned u zdi." "Komoru poznáte, jsou na ní dveře." Když celý pokoj důkladně zaneřádí sazemi, pozve je vědec, aby se stali svědky jeho experimentu. Když odejde, rozhodnou se ověřit si výsledek na rybě. Stan ale samozřejmě omylem shodí Olivera do kádě i s omlazovacím roztokem a jak mladý Ollie vyleze ven, už uvidíte sami. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Laurel a Hardy prichádzajú vyčistiť komín do domu bláznivého vedca. Ak neviete, ako využiť pušku pri tejto práci, či ako zastaviť zvonenie hodín alebo kam sa zbaviť prebytočného popola - tento krátky snímoček je na to ako stvorený. www.dailymotion.com ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

"I have nothing to say" Já ty blázny miluju! Na co sáhnou, to zkazí. Zase si trochu rýpli, jak do vědců, tak do elegantních britských komorníků, tak samozřejmě i sami do sebe. Celá groteska byla krásně švihlá, a konec byl úplně perfektní. Líbí se mi že celý smysl průběhu oné jedné grotesky, vždy směřuje k nějakému překvapivému závěru. A možná snažit se svět omladit je trochu nebezpečný nápad, stejně jako nechat si tyhle dva aby vám vyčistili komín. Stačí pro ně obětovat devatenáct minut vašeho života, a uvidíte že nebudete litovat. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Možná že svým hodnocením budu působit jako filmový ignorant, ale já prostě groteskní humor nemám vůbec ráda. Myslela jsem že to tito legendární komici ozvláštní, ale bohužel se to nepodařilo. Ale ta jedna hvězdička patří jim jako osobnostem protože kdyby se toho ujala místo nich Eva Gerová a Anny Ondráková, tak hážu do odpadu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama