Reklama

Reklama

Místnost sebevrahů. Hater

(festivalový název)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tomek Giemza (Maciej Musiałowski) je usvědčen z plagiátorství a vyloučen ze studia práva. Rozhodne se však tuto skutečnost skrýt a nadále dostával finanční pomoc od rodiny Krasucki (Danuta Stenka a Jacek Koman) – rodičů své přítelkyně z dětství Gabi (Vanessa Aleksander), do které se tajně zamiloval. Podvod však vychází na světlo. (sator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Ponejprv jsem chtěl filmu něco vyčíst, jako že má tu a tam trochu méně plynulý průběh nebo že herci a scénář jsou daleko od toho jít na dřeň. No ale když se řekne Joker, Hannibal Lecter nebo John Doe z filmu Sedm, tak už se Tomek dostává do dosti vybrané společnosti. Bacha na něj a bacha na současný svět. Ve chvílích, kdy Tomek přetváří svět skrze sociální sítě, je až reálně strašidelný. To byl záměr a ten se vydařil. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

2011ková Místnost sebevrahů byla hodně zvláštním experimentem pro úzkou skupinu diváků, zejména stejných introvertů jako byl ústřední hrdina. O 9 let později k nám připlulo pokračování, které má mnohem větší tah na branku, ve všech ohledech lepší produkční základnu a o dost dospělejší zápletku. Vzhledem k politickému přesahu jsem si nejednou vzpomněl na našeho českého Modeláře a kvůli propagaci moci současných médií i na slovenskou Sviňu. Takhle dle mého vypadá neutichající thriller. [viděno na Netflixu 6.9.2020] ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavé vyobrazenie súčasných trendov z politiky a pôsobenie antikampane v kombinácii so sondou do mysle psychopata, s ktorým miestami súcítite a inokedy ním opovrhujete. Na snímke mi azda prekážala len jej prvoplánovanosť. Niektoré scény boli značne účelové a hrdinovi všetko vychádzalo tak, aby dosiahol svojho cieľa. P.S. S prvou časťou to okrem názvu nemá naozaj nič spoločné. Možno len zapojenie online hier do reálneho sveta. ()

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Ja pierdole, to co bylo? Typeček si dojebe školu, aby se z něj stal asi ten velkej Hekr, bo jsem se nějak ztratil v tom, jak ten název vznikl, ale wotevr. Jinak bejt hekr, tak neuděláš vole takovou chybu ze základky. Seš spíš Wiki-kopirák.. Začne s odposloucháváním něčeho jako pěstouní charita, aby získal tu malou pičku Gabičku, ale ta štětka ho jen zfetuje a vyjebe s ním, což se mu samozřejmě nelíbí. Takže si sehnal nějakej ten kvartýr a vydělával takovou tou pičovinou, aspoň jsem to tak pochopil, že děláte takového toho kokota, co kontroluje obsah na netu  a vidí, kde jaké svinstvo. Což je na hlavu a většina to nezvládne, tudíž si říkám ej to bude ta místnost sebevrahů, že tam sedí s těmi hulibrky. Ale též ne. Ten název mi vrtá hlavou, ale jak jsem tak zjistil, asi to bude mít, co dočinění s tím, že tohle je asi druhej díl tochto skvostu. Well, našel si džob u nějaké kurvící společnosti a dal se do kurvení. Takže z nějakého borce udělal buznu nebo tak něco, no zatrsali si pěkně, ne že ne. Až na to, že jako spravnej internet mastr mi nepřijdeš, jakože nevím jestli udělat stránku na Fejzu je zrovna hekrman stajl, ale tak scenáris ví, co dělá. Najebal tam nějaké kokotiny (jo ještě z nějaké fytness borky dostal žloutenku, aby vůbec mohl kurvit) a našel typka ve zdejší krčmě, aby si s ním zapařil nějakou onlajn gamesku, nevím co to bylo, jestli nějaké Wofko či co. A přes další hekersky kouzlo si domluvil s tím krčmákem zásilku, že mu za to koupi nějaký supllajs pro babku. Jasné, nuda vím, vím, přeskočím, ve finiši už byl jen menší terorismus a ten Hekr kokot už byl tak mimo, obzvláště když viděl tu pičku, že si hrál na superhrdinu. Nedělám si prdel, Poláci mu to jako kvalitní národ sežrali, takže se stal ještě fejms. Rekapilikejšn: on vlastně všem dojebe život a je hrdina, což je krása. :)  ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Paní profesorko, mohu Vás poprosit o věnování? Vaše kniha změnila moje vnímání práva. A děkuji vám…za celý rok. Jste pro mě velkou inspirací.“ Jakože Tomaszovo vnímání práva, ale i morálky a vůbec toho co je dobré a zlé, se ukázalo být poněkud pokřivené…Hlavní hrdina je nula. Ještě k tomu chudá, zneuznaná, zhrzená. Avšak za to zatraceně ctižádostivá a ambiciózní. A pak stačí jedna osudová zakázka, která jí dá šanci vyšvihnout se a dosáhnout svých cílů…Pozorovat Tomasze mě do jisté míry fascinovalo. Sice jsem nechápal jeho posedlost Gabi, která mi přišla jako totálně zpovykaná kráva, ale budiž. Bavilo mě sledovat, kam až je Tomasz ochotný a schopný zajít, zda dosáhne toho, po čem touží, a hlavně za jakou cenu. Maciej Musialowski byl ve své roli perfektně slizký a přesný. Režisér Komasa mi tak stejně jako v Corpus Christi ukázal, že umí ze svých herců dostat maximum. Neviděl jsem sice o 9 let starší verzi, ale tahle silně efektní, stylizovaná a vtahující podívaná si mě podmanila. Dám slabších 5*, velká spokojenost. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Varšave. Natáčalo sa od 28. októbra do 22. decembra 2018. (MikaelSVK)

Související novinky

Šarlatán má 10 nominací na polské Orly

Šarlatán má 10 nominací na polské Orly

24.04.2021

Polská filmová akademie zveřejnila kompletní seznam nominací pro Polské filmové ceny - Orly v rámci jejich 31. ročníku. Akademici letos vybírali ze seznamu celkem 130 děl, z čehož bylo 31… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama