Reklama

Reklama

Towed in a Hole

všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
USA, 1932, 21 min

Recenze (5)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Laurel a Hardy prodávají po městě ryby, když tu Stana napadne, že když budou ryby chytat namísto nakupování od prostředníka, budou mít celý zisk sami pro sebe! Koupí tedy starou a rozbitou loď a začnou ji dávat do pořádku. Aby mohli opravit díry napustí loď ještě na souši vodou. Všechny gagy se točí okolo stříkání hadicí, polévání se kýblem vody, natírání lodi barvou samozřejmě přechází do padání po hlavě do barvy, atd. Skvělý je gag s kormidlem a taky znuděný Stan hrající v kajutě piškvorky a na pilu. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Taky pecka, on vůbec byl ten rok 1932 na tyto grotesky asi nejlepší. Já se u toho bavím dokolečka dokola a klidně mrknu zas. Jen to mělo začít ihned naostro, úvodní scéna, byť kratičká klidně nemusela být. **** A PŮL ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Laurel a Hardy jako obchodníci s rybami, kteří dostanou nápad začít ryby sami lovit. A tak si obstarají loď v havarijním stavu a snaží se ji dát dohromady. Samozřejmě to všechno skončí obrovskou destrukcí, ale tak nápaditě, že se člověk nestačí divit, jak je to možné. ()

Reklama

Reklama