Reklama

Reklama

Mladí a neklidní

(seriál)
  • USA The Young and the Restless
všechny plakáty
Ukázka z filmu 260
USA, 1973, 10 325x30 min (1973-1980) | 60 min (1980-) min

Hrají:

Eric Braeden, Wings Hauser, Marc Singer, Tamara Clatterbuck, Michelle Stafford, Kristoff St. John, Keith Hamilton Cobb, Eileen Davidson, John Enos III (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tento seriál vypráví o dvou rodinách Abbottů a Newmanů, které podnikají v kosmetickém průmyslu. Hlavou Newmanovy rodiny je Victor Newman (Eric Braeden), arogantní miliardář a jeho žena Nikki. Co se rodiny Abbottů týče, hlavou tohoto klanu je Jack Abbott (Peter Bergman), bezohledný playboy a jeho sestra Ashley. Oba hlavní hrdinové se v lásce příliš nemají, ale vzájemně se respektují a v těžkých situacích si dokáží pomoci.
Seriál Mladí a Neklidní patří k nejznámějším a nejslavnějším v oblasti nekonečných seriálů. Seriál se natáčí již od roku 1972. Seriálem prošlo několik známých herců, jako například David Hasselhoff, Marc Singer nebo Linden Ashby. Tento seriálový projekt je úzce propojen s dalším úspěšným seriálem - se seriálem Báječní a bohatí. (videofil)

(více)

Videa (316)

Ukázka z filmu 260

Recenze (156)

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

U Tak jde čas jsem nevydržel ani 10 minut, ten má u mě čistých 0%. Z tohoto seriálu jsem před dvaceti lety na Nově z nudy pár dílů shlédl a přestože je to úplně stejná kravina jako všechny americké nekonečné seriály o pracháčích, tehdy mě u toho alespoň na chvíli udržela zápletka, v níž se jakýsi chlap chystal svoji manželku zabít suchým ledem (podrobnosti si nepamatuji). Jen proto dávám symbolických 0,5% a samozřejmě odpad. ()

Rudyamon odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen několik střihů z dvou famózních seriálů Mladí a neklidní a Báječní a bohatí, přičemž samozřejmě dnes nedokážu rozlišit, který byl který. To ale naprosto nevadí, ba spíš v tom vidím obrovskou výhodu - můžu prostě napsat jen jeden komentář a udělat z něj dvě kopie. A můžu si být jistý, že ani jednomu neublížím víc, než ublížili oni světu svou pouhou existencí. Je to totiž skutečný odpad... :-( ()

Reklama

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Narozdíl od Geminiho já ten rozdíl vidím. Tak jde čas se díky své stupiditě a vymítačským dílům stal dokonalou parodií sebe sama. Seriál Mladí a neklidní je rovněž velice dementní, ale snaží se působit vážně, což z něj činí naprostý a totální odpad. Škoda, kdyby tam nechali pár dílů řádit Satana, dal bych hvězdičku:-) ()

sahe odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, že se to u nás začalo vysílat někdy začátkem 90. let - aneb "huráá" nejsme utiskovaní, tak sem dostanem blbé americké seriály, ať vidí lidi co tam ti kapitalisti točí za "super" věci... Chjooo ještěže se to tu neuchytilo... i když... "ordinace Růžovka" k tomu už jako si myslim dospěla ... bleee :-/ ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Sice Young and the Restless nejsou nejdelším seriálem na světě, přesto 9300 dílů (2010) je již trošku k zamyšlení, jestli není něco v nepořádku. Celkem lituji někoho, kdo na tento seriál kouká od začátku a naivně si myslí, že se dočká konce, na druhou stranu je to lék pro ty ... co nadávají, na krátkost telenovel, seriál co trvá už čtvrt století. The Time Killer ! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • V roce 1981 se jako dvacetiletý mladík objevil v jedné epizodě Wayne Gretzky, a to v roli mafiánského neurvalce, jehož jediná vyřčená replika zněla: „Jsem Wayne z operace Edmonton“. V té době hrál „The Great One“ opravdu za Edmonton Oilers. (Lembi4)
  • Pracovní název seriálu byl The Innocent Years. (Cheeker)

Reklama

Reklama