Reklama

Reklama

Mladí a neklidní

(seriál)
  • USA The Young and the Restless
všechny plakáty
TV spot 22
USA, 1973, 10 325x30 min (1973-1980) | 60 min (1980-) min

Hrají:

Eric Braeden, Wings Hauser, Marc Singer, Tamara Clatterbuck, Michelle Stafford, Kristoff St. John, Keith Hamilton Cobb, Eileen Davidson, John Enos III (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tento seriál vypráví o dvou rodinách Abbottů a Newmanů, které podnikají v kosmetickém průmyslu. Hlavou Newmanovy rodiny je Victor Newman (Eric Braeden), arogantní miliardář a jeho žena Nikki. Co se rodiny Abbottů týče, hlavou tohoto klanu je Jack Abbott (Peter Bergman), bezohledný playboy a jeho sestra Ashley. Oba hlavní hrdinové se v lásce příliš nemají, ale vzájemně se respektují a v těžkých situacích si dokáží pomoci.
Seriál Mladí a Neklidní patří k nejznámějším a nejslavnějším v oblasti nekonečných seriálů. Seriál se natáčí již od roku 1972. Seriálem prošlo několik známých herců, jako například David Hasselhoff, Marc Singer nebo Linden Ashby. Tento seriálový projekt je úzce propojen s dalším úspěšným seriálem - se seriálem Báječní a bohatí. (videofil)

(více)

Videa (316)

TV spot 22

Recenze (156)

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Musim se přiznat, že většinu těhle seriálů sem viděl jen..no jen úryvky, když sem náhodou přepínal programy nebo sem prostě dělal něco (cokoliv) a televize běžela jen tak... Abych řekl pravdu...nechápu nikoho, kdo to sleduje (omlouvá se jen naprostá demence nebo alzheimer nebo senilita a podobně...a dobře dobře..dejme tomu důchodci), ale to asi nikdo tady... To neřikám nic novýho.. No nic, vlastně ani nevim proč to sem píšu... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebuďte tak krutě cyničtí.. Babička to měla ráda a v jednu dobu kdy to v televizi navazovalo na „Tak jde čas“ se jí zápletky těchto legend zvrácenosti prolnuly do jednoho velkého monsterseriálu. Možná tak našla klíč k odhalení pravého přístupu k těmto požíračům času, tzn. děj hoďte za hlavu, hlavně že se to hýbá.. ()

Reklama

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Sice Young and the Restless nejsou nejdelším seriálem na světě, přesto 9300 dílů (2010) je již trošku k zamyšlení, jestli není něco v nepořádku. Celkem lituji někoho, kdo na tento seriál kouká od začátku a naivně si myslí, že se dočká konce, na druhou stranu je to lék pro ty ... co nadávají, na krátkost telenovel, seriál co trvá už čtvrt století. The Time Killer ! ()

silent cut odpad!

všechny recenze uživatele

ten odpad neni ani tak za seriál, ale především za impulz ponoukající ostatní zoufalce v činnosti vedoucí ke vzniku dalšího mozkožravého slizu ve všech jazykových mutacích co jich tahle malá a brzy zdevastovaná planeta nosí. Tohle už je globální znečištění a jak se mají naše děti těšit na budoucnost, když je vychovávají letargicko-flegmatické matky v domácnosti... tohle neni odpad...tohle je průjem... ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Nova dává cokoliv a když začala vysílat toto ještě rozkřikovala jak je to úžasné a americké!! Nakonec byl celý seriál přesunut do dopoledního času a upadl (naštěstí) v zapomnění. Nekonečný seriál se stále se vracejícími hrdiny a dobrým koncem... proč Bože proč.... PS: zajímalo by mě kolik z těch 1864 uživatelů hodnotících tento seriál ho doopravdy vidělo :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • V roce 1981 se jako dvacetiletý mladík objevil v jedné epizodě Wayne Gretzky, a to v roli mafiánského neurvalce, jehož jediná vyřčená replika zněla: „Jsem Wayne z operace Edmonton“. V té době hrál „The Great One“ opravdu za Edmonton Oilers. (Lembi4)
  • Pracovní název seriálu byl The Innocent Years. (Cheeker)

Reklama

Reklama