Reklama

Reklama

Mladí a neklidní

(seriál)
  • USA The Young and the Restless
všechny plakáty
Ukázka z filmu 9
USA, 1973, 10 325x30 min (1973-1980) | 60 min (1980-) min

Hrají:

Eric Braeden, Wings Hauser, Marc Singer, Tamara Clatterbuck, Michelle Stafford, Kristoff St. John, Keith Hamilton Cobb, Eileen Davidson, John Enos III (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tento seriál vypráví o dvou rodinách Abbottů a Newmanů, které podnikají v kosmetickém průmyslu. Hlavou Newmanovy rodiny je Victor Newman (Eric Braeden), arogantní miliardář a jeho žena Nikki. Co se rodiny Abbottů týče, hlavou tohoto klanu je Jack Abbott (Peter Bergman), bezohledný playboy a jeho sestra Ashley. Oba hlavní hrdinové se v lásce příliš nemají, ale vzájemně se respektují a v těžkých situacích si dokáží pomoci.
Seriál Mladí a Neklidní patří k nejznámějším a nejslavnějším v oblasti nekonečných seriálů. Seriál se natáčí již od roku 1972. Seriálem prošlo několik známých herců, jako například David Hasselhoff, Marc Singer nebo Linden Ashby. Tento seriálový projekt je úzce propojen s dalším úspěšným seriálem - se seriálem Báječní a bohatí. (videofil)

(více)

Videa (316)

Ukázka z filmu 9

Recenze (156)

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Sice Young and the Restless nejsou nejdelším seriálem na světě, přesto 9300 dílů (2010) je již trošku k zamyšlení, jestli není něco v nepořádku. Celkem lituji někoho, kdo na tento seriál kouká od začátku a naivně si myslí, že se dočká konce, na druhou stranu je to lék pro ty ... co nadávají, na krátkost telenovel, seriál co trvá už čtvrt století. The Time Killer ! ()

Rudyamon odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen několik střihů z dvou famózních seriálů Mladí a neklidní a Báječní a bohatí, přičemž samozřejmě dnes nedokážu rozlišit, který byl který. To ale naprosto nevadí, ba spíš v tom vidím obrovskou výhodu - můžu prostě napsat jen jeden komentář a udělat z něj dvě kopie. A můžu si být jistý, že ani jednomu neublížím víc, než ublížili oni světu svou pouhou existencí. Je to totiž skutečný odpad... :-( ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebuďte tak krutě cyničtí.. Babička to měla ráda a v jednu dobu kdy to v televizi navazovalo na „Tak jde čas“ se jí zápletky těchto legend zvrácenosti prolnuly do jednoho velkého monsterseriálu. Možná tak našla klíč k odhalení pravého přístupu k těmto požíračům času, tzn. děj hoďte za hlavu, hlavně že se to hýbá.. ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Narozdíl od Geminiho já ten rozdíl vidím. Tak jde čas se díky své stupiditě a vymítačským dílům stal dokonalou parodií sebe sama. Seriál Mladí a neklidní je rovněž velice dementní, ale snaží se působit vážně, což z něj činí naprostý a totální odpad. Škoda, kdyby tam nechali pár dílů řádit Satana, dal bych hvězdičku:-) ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

U Tak jde čas jsem nevydržel ani 10 minut, ten má u mě čistých 0%. Z tohoto seriálu jsem před dvaceti lety na Nově z nudy pár dílů shlédl a přestože je to úplně stejná kravina jako všechny americké nekonečné seriály o pracháčích, tehdy mě u toho alespoň na chvíli udržela zápletka, v níž se jakýsi chlap chystal svoji manželku zabít suchým ledem (podrobnosti si nepamatuji). Jen proto dávám symbolických 0,5% a samozřejmě odpad. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • Pracovní název seriálu byl The Innocent Years. (Cheeker)
  • V roce 1981 se jako dvacetiletý mladík objevil v jedné epizodě Wayne Gretzky, a to v roli mafiánského neurvalce, jehož jediná vyřčená replika zněla: „Jsem Wayne z operace Edmonton“. V té době hrál „The Great One“ opravdu za Edmonton Oilers. (Lembi4)

Reklama

Reklama