Reklama

Reklama

Mladí a neklidní

(seriál)
  • USA The Young and the Restless
všechny plakáty
Ukázka z filmu 36
USA, 1973, 10 325x30 min (1973-1980) | 60 min (1980-) min

Hrají:

Eric Braeden, Wings Hauser, Marc Singer, Tamara Clatterbuck, Michelle Stafford, Kristoff St. John, Keith Hamilton Cobb, Eileen Davidson, John Enos III (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tento seriál vypráví o dvou rodinách Abbottů a Newmanů, které podnikají v kosmetickém průmyslu. Hlavou Newmanovy rodiny je Victor Newman (Eric Braeden), arogantní miliardář a jeho žena Nikki. Co se rodiny Abbottů týče, hlavou tohoto klanu je Jack Abbott (Peter Bergman), bezohledný playboy a jeho sestra Ashley. Oba hlavní hrdinové se v lásce příliš nemají, ale vzájemně se respektují a v těžkých situacích si dokáží pomoci.
Seriál Mladí a Neklidní patří k nejznámějším a nejslavnějším v oblasti nekonečných seriálů. Seriál se natáčí již od roku 1972. Seriálem prošlo několik známých herců, jako například David Hasselhoff, Marc Singer nebo Linden Ashby. Tento seriálový projekt je úzce propojen s dalším úspěšným seriálem - se seriálem Báječní a bohatí. (videofil)

(více)

Videa (316)

Ukázka z filmu 36

Recenze (156)

zsvmasar 

všechny recenze uživatele

Mladí a neklidní, už název napovídá o tom, že se člověk rozhodně nebude nudit. Spoustu emotivních chvil a zápletek Vás v táhne do děje na tolik, že už se nikdy nebudete chtít dívat na něco jiného. Nejhezčí scéna je ta když, příjde Eric Braeden domů a zjistí, že se jeho přítelkyně vrátila z dlouhých cest - nezvratně vás do dojme. Jednoznačně 5 hvězd!! ()

jindrisak3 

všechny recenze uživatele

Nikdy mě nelákaly telenovely typu Esmeralda, Tak jde čas… apod. Mladí a neklidní nebylo vyjímkou. Až jednou jsem to jen tak ze zvědavosti zapla, zrovna když Márč unesli a místo ní nasadili tu dvojnici, tak jsem na to začla koukat, protože mě zajímalo jak to dopadne. Postupně mě chytli osudy všech hrdinů, že jsem se od toho nemohla odtrhnout a některé díly si i nahrávala. Opravdu, lepší seriál jsem neviděla. Nemám ráda seriály o ničem, kde jen tlachají o nesmyslech, tohleto mělo děj, napětí, zajímavé zápletky... Škoda že Nova nekoupila další díly. Dodnes mě mrzí, že už se nejspíš nikdy nedozvím jak to dopadlo s Lóren a jejím dítětem. Ta mrcha Šejla nejen že jí přebrala manžela, ale ukradla jí i dítě, které v porodnici vyměnila. Když pak Lóren umřelo dítě, které ani nevěděla že nebylo její, chtěla mít dítě s kamarádem Pólem.. Její vlastní dítě přitom neumřelo, měla ho Šejla. Tím to bohužel skončilo. Dověděla se pak vůbec pravdu? Dostala svoje dítě zpátky? Vrátil se k ní manžel který jí nikdy nepřestal mít rád? ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebuďte tak krutě cyničtí.. Babička to měla ráda a v jednu dobu kdy to v televizi navazovalo na „Tak jde čas“ se jí zápletky těchto legend zvrácenosti prolnuly do jednoho velkého monsterseriálu. Možná tak našla klíč k odhalení pravého přístupu k těmto požíračům času, tzn. děj hoďte za hlavu, hlavně že se to hýbá.. ()

sahe odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, že se to u nás začalo vysílat někdy začátkem 90. let - aneb "huráá" nejsme utiskovaní, tak sem dostanem blbé americké seriály, ať vidí lidi co tam ti kapitalisti točí za "super" věci... Chjooo ještěže se to tu neuchytilo... i když... "ordinace Růžovka" k tomu už jako si myslim dospěla ... bleee :-/ ()

gu-staff odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle pokálenou vagínovinu se můžou dívat snad jenom totálně rozumově slabší duševní zaostalci. Uf dalo mi práci to napsat bez sprostých slov, ale voalááá. Ne popravdě se tomuhle naprostýmu několikatisícidílnýmu lejnu dá dát buď odpad, nebo pět. JInak je vždycky sranda číst komentáře u takovýhle majstrštychů, ůplně nejlepší kydy jsou u Walker Texas Ranger...Pa pa pá ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • Pracovní název seriálu byl The Innocent Years. (Cheeker)
  • V roce 1981 se jako dvacetiletý mladík objevil v jedné epizodě Wayne Gretzky, a to v roli mafiánského neurvalce, jehož jediná vyřčená replika zněla: „Jsem Wayne z operace Edmonton“. V té době hrál „The Great One“ opravdu za Edmonton Oilers. (Lembi4)

Reklama

Reklama