Reklama

Reklama

Kladivo

(neoficiální název)
  • USA No Holds Barred
Trailer

Obsahy(1)

Světový šampion ve wrestlingu je nucen konkurenční korporací k podpisu smlouvy, o kterou nemá zájem. Arogantní a cholerický šéf této korporace se snaží k podpisu smlouvy hlavního hrdiny filmu Ripa donutit všemi možnými prostředky, ale vše selhává. Uspořádá tedy vlastní šampionát v zápasech bez pravidel, které vysílá v TV. Rip se do nich nezapojí. Zapojí se do nich ale nečekaně ultimátní zápasník nemající konkurenci - Zeus. S přehledem vyhraje všechny turnaje a porazí všechny protivníky. Je neoficiálně vyhlášen nejlepším zápasníkem Ameriky, protože Rip s ním odmítá jít do ringu. To ovšem do té doby, než Zeus zmrzačí Ripova mladšího bratra... Tolik očekávaný střet dvou titánů se blíží... (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Rip (Hulk Hogan) odmítne Brellovu (Kurt Fuller) nabídku, ale ten se ho bude snažit kvůli sledovanosti dostat jakýmkoliv způsobem do ringu... Hulk Hogan zde měl hodně ulehčenou práci, protože v podstatě hraje sám sebe. Tommy 'Tiny' Lister má v závěrečných titulcích kredit jako Tom “Tiny” Lister, Jr. a zahrál si nekorunovaného šampióna Zeuse. Jesse Ventura má v úvodu roličku komentátora. Nejtěžším a nejsvalnatějším zápasníkem, který se ve filmu objeví je Jeep Swenson jako Lugwrench Perkins ohánějící se velkým montážním klíčem. Joan Severance byla jako Samantha N. Moore půvabná. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá popsat, to se musí vidět. Koncentrovaná dávka debility, u který není jasný, jestli jde o záměr, nebo se to filmařům vymklo z ruky. Obávám se, že pravda je ta druhá možnost. Těžko podezřívat scenáristu Denise Hackina, který spolupracoval i s Clintem Eastwoodem, že by takovou sračku napsal dobrovolně. Spíš se zdá, že výsledná ultra kokotina je dílem přepisů pánů Hogana a McMahona, šéfa Wrestlingový federace. Na druhou stranu je třeba říct, že jak je ten film blbej, tak je i zábavnej. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto tupá mlátička s prosťoučkým dějem, kterej má jedinej cíl a to je nahánět nějaký zloduchy pod Hulkovy tlapy a z Hulka udělat dobráka, kterej dokonce ve filmu i brečí. Jenže když on tam Hulk všechny tak nehorázně seřeže na hromadu a po každý dobrý akci tam nahodí něco jako satanovy rohy, tak to prostě nemůžu jen tak přejít, krom toho sem se i tak výborně bavil, když tam Hulk dělal ty děsivý držky a přitom házel s lidma. ()

Scytale 

všechny recenze uživatele

Tento film má význam jen pro fanoušky H.Hogana, resp. wrestlingu, protože nad tak banálním příběhem a hereckými výkony se musíte buď hystericky smát, nebo plakat. Pro mě má film nostalgickou hodnotu a v době mé návštěvy základní školy jsme ho s kamarády sjížděli, i když jsem měl asi čtvrtou kopii s německým zvukem a s mizerným českým jednohlasým dabingem. ()

Pumla 

všechny recenze uživatele

Když jsem jako teenager měřící 150 cm a vážící asi 40 kg i s postelí kdysi nevěřícně seděl asi půl metru od televize a po několikáté s otevřenou pusou a vytřeštěnýma očima a sledoval ty největší ''hovada'' na světě jak se mezi sebou řežou, lámou , škrtí, zahazují a občas se zvedají nad hlavu, byl pro mě Hulk jasným favoritem, který v tehdejší éře akčního filmu nemá konkurenta. Film už sice nemá takovou štávu jako kdysi, ale přesto jsem byl velice mile překvapen a dalo by se říct až nadšen jak z hereckých, tak i z nehereckých výkonů, i souboje jsou pořád skvělé a nebudem si nic nalhávat, ale ani jedno z těch monster se za 20 let nesmrsklo ani trošku. A kdybych si měl vybrat, tak bych asi radši dostal kompletní katu od kohokoliv než jednu pumelici od jakéhokoliv soutěžícího z Battle of the tough guys. Celkove hodnoceni 4*- I can and u can’t. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama