Světový šampion ve wrestlingu je nucen konkurenční korporací k podpisu smlouvy, o kterou nemá zájem. Arogantní a cholerický šéf této korporace se snaží k podpisu smlouvy hlavního hrdiny filmu Ripa donutit všemi možnými prostředky, ale vše selhává. Uspořádá tedy vlastní šampionát v zápasech bez pravidel, které vysílá v TV. Rip se do nich nezapojí. Zapojí se do nich ale nečekaně ultimátní zápasník nemající konkurenci - Zeus. S přehledem vyhraje všechny turnaje a porazí všechny protivníky. Je neoficiálně vyhlášen nejlepším zápasníkem Ameriky, protože Rip s ním odmítá jít do ringu. To ovšem do té doby, než Zeus zmrzačí Ripova mladšího bratra... Tolik očekávaný střet dvou titánů se blíží... (Flipnic)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $16,093,651║Tržby Celosvetovo $-║(29.12.2009)
Shit
Naprosto tupá mlátička s prosťoučkým dějem, kterej má jedinej cíl a to je nahánět nějaký zloduchy pod Hulkovy tlapy a z Hulka udělat dobráka, kterej dokonce ve filmu i brečí. Jenže když on tam Hulk všechny tak nehorázně seřeže na hromadu a po každý dobrý akci tam nahodí něco jako satanovy rohy, tak to prostě nemůžu jen tak přejít, krom toho sem se i tak výborně bavil, když tam Hulk dělal ty děsivý držky a přitom házel s lidma.(31.5.2008)
Flipnic
Tohle je pro mne neuvěřitelná nostalgie z dětství a kult akčních rubaček 80. let. Záleží na divákovi, jestli má rád wrestling nebo ne. Já mám wrestling rád a líbí se mi celá ta show a teatrálnost kolem něj (i když v dnešní době je již jeho sláva ta tam ...). V roce 1989 se Hulk Hogan a wrestlingová federace pokusila využít značné obliby wrestlingových show a natočila překvapivě kvalitní akční film, který sice na jedné straně dějem vykrádal klasiky jako Karate Tyger 1, Krvavý sport, Kickboxer a další, na druhé straně i z pohledu dnešní doby dosahuje film v rámci žánru obrovských kvalit. Film má spád, je to jedna velká show a přehlídka svalů a muskulatur neuvěřitelných týpků, má obstojné herecké výkony, úžasného Hulka Hogana, který je skvělý showman a sympaťák, strašlivého úhlavního záporáka (Tom Tiny Lister), ze kterého přímo sálá brutální primitivnost a síla. Dále má výbornou atmosféru, vtip, zajímavá (ehm ... chvílemi fakt šílená) prostředí, ve kterých se odehrává, dobrý hudební a zvukový doprodov, dobrý střih, brutální rvačky a bojové scény, napětí, dinamiku ... Prostě jsou filmy, zejména ty z 80. let, které dnes působí nudně a trapně, ale pak jsou skvosty, které nestárnou ... A mezi ty se "No Holds Barred" řadí hrdě vedle skvostů, jako je Karate Tyger, Krvavý sport, Komando, Running man a další ... Milovníkům wrestlingu vřele doporučuju, milovníkům bojových filmů rovněž. Film je velmi málo známý a po revoluci u nás koloval na vhskách pod německým názvem "Der Hammer" nebo "Kladivo". Časem zapadl a dnes si na něj již málokdo vzpomene. Po shlédnutí po 18ti letech jsem byl však opravdu neuvěřitelně mile překvapen!!(24.5.2008)
Eldoth
Slušný film o wrestlingu, do kterého Hulk Hogan zapad jako klíč do dírky (klíčové) :-D Nikdy sice nebyl žádný herec, ale v tomto se na něj dalo koukat ...pár bojových a usměvavých scén to zachraňuje od podprůměru. Letmý, ničím neurážlivý scénář okořeněný klišé dialogy. Závěrečná bitka je však nanejvýš skvělá ...(6.4.2007)
corpsy
Milovník akčnej osemdesiatkovej zábavy pri tomto snímku plesá. Žiadne umenie, žiadne psychoanalýzy. Proste action bez nejakých zbytočných kecov.(2.2.2011)
Scytale
Tento film má význam jen pro fanoušky H.Hogana, resp. wrestlingu, protože nad tak banálním příběhem a hereckými výkony se musíte buď hystericky smát, nebo plakat. Pro mě má film nostalgickou hodnotu a v době mé návštěvy základní školy jsme ho s kamarády sjížděli, i když jsem měl asi čtvrtou kopii s německým zvukem a s mizerným českým jednohlasým dabingem.(2.1.2010)
PetrPan
Jeden z mnoha tupých filmů wrestlingové hvězdy Hulka Hogana, mírně komediální nádech trochu zachraňuje tento ničím nevýrazný snímek(17.9.2004)
Pumla
Když jsem jako teenager měřící 150 cm a vážící asi 40 kg i s postelí kdysi nevěřícně seděl asi půl metru od televize a po několikáté s otevřenou pusou a vytřeštěnýma očima a sledoval ty největší ''hovada'' na světě jak se mezi sebou řežou, lámou , škrtí, zahazují a občas se zvedají nad hlavu, byl pro mě Hulk jasným favoritem, který v tehdejší éře akčního filmu nemá konkurenta. Film už sice nemá takovou štávu jako kdysi, ale přesto jsem byl velice mile překvapen a dalo by se říct až nadšen jak z hereckých, tak i z nehereckých výkonů, i souboje jsou pořád skvělé a nebudem si nic nalhávat, ale ani jedno z těch monster se za 20 let nesmrsklo ani trošku. A kdybych si měl vybrat, tak bych asi radši dostal kompletní katu od kohokoliv než jednu pumelici od jakéhokoliv soutěžícího z Battle of the tough guys. Celkove hodnoceni 4*- I can and u can’t.(25.5.2008)
Hulk Hogan
Je to děsná pitomost, ale já si prostě nemůžu pomoct. Celý to spočívá v tom udělat z Hogana největšího pašáka a dobráka, a mně se to líbí. Všechny ty souboje a Hulkovy ksichty...fakt parádní zábava.(27.11.2010)