Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 26. listopadu 1987 v Richfield Coliseum (Richfield Township, Ohio). Na kartě se sešly čtyři zápasy.
1) Brutus Beefcake, Jake Roberts, Jim Duggan, Randy Savage & Ricky Steamboat vs. Dangerous Danny Davis, Harley Race, Hercules, The Honky Tonk Man & Ron Bass (5-on-5 Survivor Series Match)
2) The Fabulous Moolah, The Jumping Bomb Angels, Rockin' Robin & Velvet McIntyre vs. Dawn Marie Johnston, Donna Christanello, The Glamour Girls & Sensational Sherri (5-on-5 Survivor Series Match)
3) The British Bulldogs, The Killer Bees, The Fabulous Rougeaus, Strike Force & The Young Stallions vs. The Bolsheviks, Demolition, The Dream Team, The Hart Foundation & The Islanders (10-on-10 Survivor Series Tag Team Match)
4) Bam Bam Bigelow, Don Muraco, Hulk Hogan, Ken Patera & Paul Orndorff vs. André the Giant, Butch Reed, King Kong Bundy, One Man Gang & Rick Rude (5-on-5 Survivor Series Match) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (7)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tak hodncoení zápasů: DiBiase vs. Brya, jsem ani nečekal kdejakou podívanou. Bryan sice umí, ale nedělá žádnou show a DiBiase byl prakticky vždy dřevo. Kaval vs Ziggler byl o něco lepší zápas, především díky Kavalovi, tkerý mě opravdu zaujal a začal sem trošku litovat, že sleduju pouze RAW a ne SmackDown. Morrison vs. Sheamus byl předvídatelný a nudný zápas, fakt největší průser celý show. Divas match nebyl špatný, ale nebylo to úplně ono. Edge vs. Kane nebylo vůbec špatné, ale boužel jen chvilkami. Tag team match mě bavil, vždycky mě baví dvojice Santino a Kozlov, bohužel nedostali titul, což ovšem nikdo ani nemohl čekat. No a závěr, Barret vs. Randy. Zápas slušnej, ale storyline naprosto brilantní. Nikdy jsem nečuměl snad víc. Prostě jak si Randy poklepal na hrudník a Cena tam pak probíhal halou...paráda. Tenhle match ěm tak nadchnul, že zvedl celé PPV. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Survivor Series 2010 Neveril som vlastným očiam keď som sledoval Kavala v zápase proti Zigglerovi, neskutočne talentovaný mladík kvôli ktorému asi začnem sledovať Smackdown. Ďalej to tam bolo ako na húpačke. Sheamus vs. Morrisn celkom ušiel, elimination match medzi smackdownom ma moc nebavil, Bryan vs. DiBiase nie najhoršie ani nie najlepšie, Edge a Kane skončil viac než zaujímavo ale mnou najviac očakávaný "Free or Fired Match" dopadol podľa mňa najlepšie a v nasledujúcich týždňoch rozvíril zaujímavý sled udalostí v Raw. Ja osobne som veľmi spokojný, a až na pár výhrad nevidím žiadne dôvody prečo nehodnotiť plným počtom ... ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mi není jasné jestli je to záměr nebo to prostě board of directors nevidí, ale už delší dobu jsou otvírací bouty jsou mnohem kvalitnější než main eventy a to stejné v bledě modrém platí i u SS. První 3 bouty mě opravdu bavily, pak celkem slušný divas contest (je dobré vidět, že se snad konečně zase vrátí k wrestlerkám a ne k modelkám) no a Kane vs Edge měl spíš rozvíjecí charakter pro jejich feud. Zbytek PPV nestojí moc za řeč. ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Od Survivor Series som čakal trochu viac, a aj keď Bryan/DiBiase, Kaval/Ziggler, Morrison/Sheamus boli kvalitné zápasy (dokonca aj divas sa dali zniesť), oba main eventy boli však dosť neuspokojivé (Edge/Kane mal stupídny finiš a celkovo som čakal viac, no a Barrett/Orton bol čistý storytelling, ktorý bol síce zvládnutý na výbornú, ale samotná akcia v ringu za veľa nestála). Survivor Series by bola na silnejšie 3, no kvôli tomu, ako to všetko dokázalo WWE využiť nasledujúci večer v RAW, dávam 4*. RAW bol jeden z najlepších v dlhej dobe. ()

Reklama

Reklama