Reklama

Reklama

WCW Bash at the Beach

(pořad)
všechny plakáty

Bash at the Beach byla profesionální wrestlingová show vytvořená WCW. Konala se vždy jednou za rok v červenci v letech 1994 – 2000 buď na Floridě nebo v Kalifornii. V pořadí třetí “BATB“ se uskutečnila 7. července 1996 v Daytona Beach (Florida) v hale Ocean Center. Více než osm tisíc diváků sledovalo výborné zápasy na jejímž konci vznikla nová wrestlingová skupina nWo, kterou založil společně s dvojicí The Outsiders (Kevin Nash a Scott Hall) možná nejznámější wrestler Hulk Hogan. (Stocki)

(více)

Recenze (2)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tady vzniklo vlastně NWO.. Spoiler! 1. 1. Psychosis Vs. Rey Mysterio, Jr. 10/10) Zaručeně nejlepší zápas večera a podstatně lepší než utkání těchto dvou na Road Wild 1998. High fly akce na nejlepším levelu. Nikdy jsem nechápal, proč je Psychosis, tak podceňovaný a titul dostal jen 2x na směšně krátkou dobu. Mysteriovi se minimálně vyrovná a jeho pohybová vybavenost mi přijde ještě zajímavější._______ 2. Big Stiffa Vs. John Tenta (5.5/10) Oficiálně nejhorší feud roku 1996. Nedivim se, takovýho antitalenta a člověka bez charismy jako je někdejší Big Bossman aby pohledali. Zápas o ničem až na Tentovo vítězství. ________ 3. Diamond Dallas Page Vs. "Insult" Jim Duggan (6/10) Zápasy s pitvořící se Dugganem jsou směšný. Vlastně ne, nejsou. Ten šašek není schopnej ani pořádně prodat Diamond Cutter. ________ 4. Public Enemy Vs. Nasty Boys (5.5/10) Adaptace na hardcore zápas, ale tentokrát dost slabá.. ________ 5. WCW Cruiserweight Championship: Disco Inferno Vs. Champ-Dean Malenko (8.5/10) Kvalitní zápas, Malenko obhajuje. _______ 6. Joe Gomez Vs. Steve McMichael (5.5/10) Umístěním těchto dvou na PPV, to je výsměch platícímu fanoušku._______ 7. WCW U.S. Heavyweight Championship: Champ-Konnan Vs. Ric Flair (6.5/10) Ok zápas, Konnan ztrácí zaplaťpánbůh, U.S. Title_______8. Chris Benoit/Arn Anderson Vs. Kevin Sullivan/Giant (6/10)_______ 9. Sting/Lex Luger/Randy Savage vs. Kevin Nash/Razor Ramon(10/10) Nikdy jsem neměl rád Hogana ani Nashe pro jejich tahání za nitky bookingu a prakticky nulovou konkurenceschopnost jejich wrestlingových schopností pro 90. léta (a bohužel nejen pro ně). Ale tady ten zápas, resp. jeho konec, a vznik NWO kompletně změnil historii prowrestlingu a za ten skvělý Bischoffův booking prostě musím dát plný počet. _______CELKOVÉ HODNOCENÍ: 7/10 ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Co si budeme, tohle je povinnost. Čert vem všechny zápasy kromě parádního otvíráků to nemá skoro žádný význam se dívat na ostatní zápasy až na ještě jeden,Dean Malenko vs Disco Inferno. Kdo je ten záhadný 3. člen NWO?Nebudu spojlerovat, zjistit si to budete muset sami pokud tohle neznáte a nevíte o co jde. Každopádně tahle PPV změnila dějiny wrestlingu. Taky ta reakce davu stála za to. Ale opravdu si vaši pozornost tahle PPV zaslouží právě kvůli tomuhle zápasu ()

Reklama

Reklama