Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Je poslední volné léto a Šegy a Scooby, Velma, Daphne a Fred se rozhodnou o posledních prázdninách vyjet společně. Parta vyjede v tajemné dodávce. Jedou za zábavou a dobrodružstvím. Ale zlé příšery vědí, jak si Scoobyho a partu najít a nedovolí jim dokončit cestu. Vyřeší letní záhady a divné jevy? (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

T.O.M. 

všechny recenze uživatele

Pokud překousnete vzhled téhle série, tak je to jinak celkem fajn série. Dějově bych ji řadil mezi ty lepší. Méně temná, a spíše i pro menší diváky. Určitě doporučuji, stojí za to překousnout ten vzhled a dát téhle sérii Šanci. Navíc v ní poznáme Dafné v celkem veselejší poloze:-) Proti Záhadám s.r.o. je to příjemná změna. Trochu se to větší dětskostí, ale i komixovou nadsázkou a uměním dělat si legraci sami ze sebe blíží sérii Štěne jménem Scooby Doo. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento Scooby-Doo seriál sa vám buď zapáči alebo ho budete zatracovať. Je trošku iný ako tie ostatné, na ktoré sme boli zvyknutí, a podľa môjho názoru je spracovaný super. Animácie v štýle Simpsonovcov, podobne trafený, ale zároveň inteligentný humor plný skvelých hlášok Scoobyho a Shaggyho, šialené situácie s príšerami a hlavne je to tá pravá neviazaná zábava nielen pre deti. 75 % ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama