Reklama

Reklama

Americký kickboxer

  • Česko Ring (více)
Trailer

Obsahy(1)

B.J. Quinn je mistrem světa v kickboxu a právě vyhrál souboj, na oslavné párty ale dojde kvůli obtěžování jeho manželky k potyčce. Po svědectví jeho největšího protivníka Denarda se B.J. ocitne ve vězení a zakážou mu bojovat. Když ho pustí na svobodu, stará rivalita opět vypukne a kamarád Chad chce Denarda porazit. Skončí ale v nemocnici a Denard vyzve Quinna na souboj o stotisíc dolarů. Ten výzvu přijme, a musí se opět naplno vrhnout do tréningu, aby mohl v ringu vybojovat největší souboj svého života. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Určitě podhodnocené, a vlastně díky tomu jsem se rozhodl pro vyšší hodnocení. Jsou tu daleko horší filmy tohoto typu, které pokulhávají ve všech směrech a ohledech a jsou na tom lépe. Největší slabinou tohoto snímku jsou asi nezáživné a nepřesvědčivé boje, ale zase na druhou stranu je jich dost a velké plus je, že příběh je docela stabilní a má hlavu a patu, což také ne vždy bývá u arénovek samozřejmostí. 30% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hodne prumerna vykradacka Rockyho mne nejvic pobavil ten lehce prisprostlej dabing Martina Stranskeho ve verzi od ritka video Denard je zmrd jo je to zmrd ale ve spitale si ty nebo hlavni hrdina coby rozhodci to neni mozny zastavte toho curaka! to bylo prijemny osvezeni aspon neco mne zaujalo kdyz ten film za moc nestal ()

Reklama

chaotic 

všechny recenze uživatele

Stupidita v nenápadném hávu. "Tak jo, kluci, potřebujem natočit něco co vydělá peníze..." praví tlusťoch. "A co podojit 80., třeba bojové sporty, jako kickbox, je populární!" vyhekl rachitický mužík, "To není špatné, jak to pojmenujeme, nemáme licenci na jméno Kicbkoxer..." "Šéfe a co Americkej kickboxer?!"... "Jo to pude a příběh?" "Není třeba, jde jen o boj." A tak se stalo. Film jehož příběh se dá shrnout do vznětlivý tupec zabije nevinného člověka, když neudrží hormony na oslavě vůči rivalovi, jde si sednout, cvičí kámoše, ten je zmlácen, tupec dělá zase neudrží nervy, mlátí rivala na další oslavě, bojují spolu v ringu. Sorry, ale tohle jsem nepochopil, pošuk, co má v hlavě místo mozku ošuntělou žínku a my sledujeme zcela sterilní a frigidní show(no), které je tak suché, že škrábe v krku, ještě pár minut po shlédnutí... Jako kulisa k práci poslouží stejně dobře jako radio, takže super dám dva body, jako film, který bych měl vidět a trávit u něj čas - odpad. Výsledek, hvězda za 80. ()

Stanislav_H 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že kdysi hóóódně dávno dávali Amerického kickboxera v telce současně s Rockym I, čímž pro mě nastala prekérní situace, pro který film se rozhodnout. Nakonec jsem se rozhodl pro tenhle shit, což byla velká chyba. Sledovat to do konce jsem opravdu nebyl schopen vydržet, a tak jsem přepnul - Rocky dával zrovna do držky Apolovi. Je zajímavé, co člověku zůstane tolik let v hlavě. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl mladší, miloval jsem arénovky, a různé bojové filmy. Svým bojovým stylem je tento film hodně nostalgický. I když jsem ho jako malý neviděl, tak to má stejný styl, jako mě filmy z dětství. Tenhle film má dva problémy: 1) Bojové téma v takovém stylu už není nic originálního 2) Pár úderů ve scénách je uděláno špatně. Ale takových tu bylo asi jenom 2. Každopádně jste pochopili, že to není dokonalý film. Jenže já se tady bavil v každé scéně, a ve finále jsem si tento film velice užil. Rozumově to není nic převratného, ale citově je to naprosto poutavé. Slabší 4*. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Jihoafrické republice v provincii KwaZulu-Natal. (GASTON73)

Reklama

Reklama