Americký kickboxer

Americký kickboxer

Akční / Sportovní

USA, 1991, 88 min

Frans Nel

Rvačky nebyly sice nijak oslnivé,typická tréniková hudba,dějově promotané dobře a vyplněno taky dobře,zvláště ten otravnej novinář.(2.2.2007)

celkem průměrný sportovní film...(22.7.2008)

ČESKOSLOVENSKÁ DVD PREMIÉRA: SPI Int. = 8./ 2003 - distribuované pod názvom RING. (29.10.2009)(29.10.2009)

• Staniss

Pamatuji si, že kdysi hóóódně dávno dávali Amerického kickboxera v telce současně s Rockym I, čímž pro mě nastala prekérní situace, pro který film se rozhodnout. Nakonec jsem se rozhodl pro tenhle shit, což byla velká chyba. Sledovat to do konce jsem opravdu nebyl schopen vydržet, a tak jsem přepnul - Rocky dával zrovna do držky Apolovi. Je zajímavé, co člověku zůstane tolik let v hlavě.(2.4.2008)

• JARDAHONDA

Klasická bojová akčńárna vychází ze stejného modelu, jako slavný Rocky... s tím, že kolekce Rocky byla o 100% propracovanější nejen ve scénářích, ale také i v soubojích. Závěr pouze *(6.5.2012)

• Lacike

Pokial klasicka arenovka obsahuje mizerne bitky, tak co ine moze divakovi ponuknut? Nic.(16.7.2010)

• Wacoslav1

Hodne prumerna vykradacka Rockyho mne nejvic pobavil ten lehce prisprostlej dabing Martina Stranskeho ve verzi od ritka video Denard je zmrd jo je to zmrd ale ve spitale si ty nebo hlavni hrdina coby rozhodci to neni mozny zastavte toho curaka! to bylo prijemny osvezeni aspon neco mne zaujalo kdyz ten film za moc nestal(2.11.2011)

• walkingdead

Jedna hvězda za docela slušně natočené souboje a druhá za vtipné hlášky toho novináře na adresu Denarda.(30.11.2011)

• Dim-mak

Jenom psaní komentáře k tomuhle je ztráta času..(1.3.2008)