Reklama

Reklama

Spadl z oblaků

Trailer

Obsahy(1)

Danny Morgan (RHYS IFANS Notting Hill, Malý Nicky Satan junior), se už dlouho těší na dovolenou, kterou mu překazí jeho intrikářská přítelkyně Trudy. A tak dostane bláznivý nápad. Během grilovací párty uváže ke svému křesílku balóny naplněné héliem, vezme si pivko a uletí nudě, všednosti a všem, co ho mají za tuctového chlapíka. Vzdušné proudy ho zanesou do světa půvabé policistky Glendy (MIRANDA OTTO Pán prstenů, Válka světů) a Danny si uvědomí, že má jedinečnou šanci začít svůj život znovu, s jinou ženou, v jiné posteli. Ale to by po něm nesmělo být vyhlášeno pátrání a Trudy by nesměla být potvora. Zázraky se dějí. Jen je musíte umět chytit za pačesy! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

nash. 

všechny recenze uživatele

Australská romantika jejíž forma je stejně pohodová jako její obsah a kulisy. Malé městečko, daleko od běžných starostí a nervozity velkého města, ideální místo kde může chlapík jako Danny začít nový život. Většinou se člověk u podobných filmů baví tím jak se ústřední dvojice potká a co ji přitom potká, Rhys Ifans a Miranda Otto však vytvořili tak příjemný a dokonale si padnoucí pár, že jim člověk celou dobu drží palce, užívá si spolu s nimi jejich společné chvíle (třeba projížďku na motorce), a prožívá s nimi jejich pocity a sbližování. Zkrátka neuvěřitelně milý a lidský film, který by snad mohli v lékárnách předepisovat proti depresím. ()

Diamant 

všechny recenze uživatele

Fantastický nápad a aj filmové spracovanie dobrodružného letu pomocou viacerých menších balónov./ On túži po dobrodružstve, ona po kariére. Môžu si rozumieť? Nemali na to myslieť skôr? Zamýšľajú sa mladí, keď spolu chodia, nad perspektívnosťou ich jednoty? Raz totiž prvotné zaľúbenie vyprchá. A čo potom? ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Danny Morgan se stane národním středem pozornosti, když vzlétne na zahradním křesle, ke kterému jsou přivázány balónky, a odlétne neznámo kam. Příběh o podivínovi, či tak trochu bláznovi, kterak zvláštním způsobem k životní lásce přišel. Jedná se o krapet neotřelý romantický snímek, ke kterému je potřeba vzhlížet okem shovívavým. Je to sice podivnost, ale ve svém smyslu má v příběhu určitou hloubku, rozvahu, citovou citlivost a něco pro zasmání. Dějem sice vládne ohromná předvídavost, ale to nechme bez povšimnutí. Nakonec zjistíme, že je příběh povznášející, okouzlující a prostě bláznivě zamilovaný. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Hodnotil bych to jako jednu z tech prijemnejsich a oddychovejsich veci, na kterou se da opravdu divat, vtahne vas do deje a bavi te se. Mozna kdyby tam bylo neco navic neco extra nebo neco co by vice zaujalo, dal bych i 4* ale mozna diky za to, jake to je, nenasilne a prijemne a nesnazi se necim vnutit a zaujmout. Hodnoceno prijemny film. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, který nenadchne, ale ani neurazí. Trochu sice zavání červenou knihovnou, ale myslím, že přináší i několik zajímavých poučení. První a nejdůležitější - pokud se s někým, nebo někde necítíš dobře, jdi od toho !!! Druhé, z toho prvního vyplývající - když je ti z někým dobře, nenech ho odejít !!! Třetí - sny jsou od toho, aby se plnily. Nevyvážený film, kde se střídají silné a slabé, až naivní okamžiky - dal bych 2, ale kvůli hezkým očím Mirandy Otto dávám 3. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je inspirován skutečným příběhem Američana, který se 2.července 1982 vznesl v kalifornském San Pedru ne svém zahradním křesílku, k němuž připevnil pětačtyřicet meteorologických balónů, a doletěl až k losangeleskému mezinárodnímu letišti. (Olík)

Reklama

Reklama