Reklama

Reklama

Přes čtyřicet let se Michael Myers marně snaží připravit o život Laurie Strode (Jamie Lee Curtis). Navzdory tomu, že výčet jeho obětí připomíná telefonní seznam, Laurie se vždycky podařilo vyklouznout. Z role bezbranné čekatelky na smrt se navíc během let transformovala v neohroženou bojovnici, která ví, že nejlepší obrannou je útok. Přestože na Michaela připravila celou řadu pastí a některé z nich dokonce úspěšně sklaply, vyřešit problém jednou provždy se jí nepodařilo. Co se týče vzájemné konfrontace, mají prostě oba neskutečnou smůlu. Jenže i ta musí jednou skončit. Stejně jako Halloween. Příběh hororu Halloween končí se odehrává čtyři roky po tragických událostech, které městečko Haddonfield a rodinu Laurie Strode postihly ve filmu Halloween zabíjí. Ocitáme se v současnosti, kterou by měl příběh silně reflektovat. Kromě zabijáka s maskou tak budou městečko terorizovat i „noční můry“, které poslední dva roky všichni dobře známe. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (292)

Botič 

všechny recenze uživatele

David Gordon Green si zkusil něco nečekaného a tenhle přístup mi je celkem sympatický. Po třinácti kusech si nedovedu představit, že by se opakovala stejná formule, kdy Michael Myers šponuje první polovinu divákovy nervy a v druhé části se úplně utrhne ze řetězu. Všechno už tu bylo. Takhle dojde na chybějící origin, který sice odmaká úplně jiná postava, ale pro dokreslení dostačující. A i ten závěr je nakonec docela uspokojivý. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

To sa tak nerobí do psej matere! Tento film je v podstate odpadová záležitosť, na ktorú radšej rýchlo zabudnem. Scenár musel napísať fakt dement... Jednu hviezdičku si však zaslúži za tradične vynikajúcu hudbu. Snímka Halloween Kills mala byť tou poslednou v duchu hesla, že v najlepšom treba prestať. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

!!Obsahuje větší než malé množství spoilerů!! Byť tedy už jen ten samotný název filmu asi dává tušit (a spoileruje), jak to vlastně tentokrát dopadne. Pač chápu, že zastřelit, podříznout nebo upálit Michaela nejde, ale tu drtičku už přežije asi těžko. Poslední (doufejme a modleme se ke svatému Carpenterovi) Halloween je sice o něco menší provar, než byl díl předcházející (ale to bylo vážně peklo), nahoru ho tahá hlavně hlavní (anti)hrdina (pač to je psychopatická držka k pohledání), ale jinak to co do scénáře zase plave. Navíc když točíte film o jednom z nejikoničtějších murdererů a on tam vlastně celý film není (a když už je, tak spíš tak nějak navíc), je to prostě na prd. A nechci do toho paní Curtisové kecat, ale měla by si říct, jestli má ve svém věku něco takového (mlátit se tam z důchodcem Myersem) ještě zapotřebí... Happy Halloween! (Ale abych jen nefrflal, v kině to zážitek i byl. Docela. Trochu). ()

Toren 

všechny recenze uživatele

2,5/10 Je to tragický. Koho napadlo ve finále letité ságy o dvou ikonických postavách raději sledovat z 80% stopáže jakýsi romanticko-dramatický bizár - no to mi hlava fakticky nebere. V rámci slasheru velmi slaboučké, bez zábavných killů či gore a tradičně tupější, než kdykoliv dříve. Nápady mohou znít na papíře fajn, ale pokud máte tragické provedení, tak vám to je k prdu. Experimenty zkrátka občas bývají horší, jak sázka na jistotu... a nový Halloween je toho krásným příkladem. Velké zklamání. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Už len samotná predstava toho, že mal David Gordon Green k dispozícií kultovú klasiku a možnosť pretvoriť ju na niečo iné, nové, aktuálne, len aby z toho spravil toto, je na facku. Prvá hodina je prapodivný béčkový Joker, a potom, bližšie k vyvrcholeniu, jedna absurdita strieda druhú. Ten film skrátka nefunguje. Rovnako ako nefungovala druhá časť. Chápem o čo tvorcom išlo. Chápem tie náznaky a prevedenie, ale zároveň ste lenivci lenivý a hlupáci hlúpi. Nič nie je horšie, ako vidieť nenaplnený potenciál. Nič nie je horšie, ako vidieť postavy ktoré namiesto vývinu menia charakteristiku uprostred diania, a nič nie je horšie, ako vidieť niečo, čo kedysi naháňalo strach, pôsobiť tak veľmi smiešne. Nič tam nedáva zmysel. Všetko je tam tak veľmi absurdné, až z toho človeka zabolí hlava. A tá plejáda nezaujímavých a zbytočných postáv!!! Zbytočná trilógia s dobrou hudbou. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Michael Myers se objeví až po 38 minutách filmu. (Takeshi666)

Související novinky

Nový Vymítač ďábla je v problémech

Nový Vymítač ďábla je v problémech

12.01.2024

Hollywoodská studia Universal Pictures a Blumhouse Productions měla velké plány, co se týče nedávného oživení série Vymítač ďábla s podtitulem Znamení víry. Společnost NBCUniversal v roce 2021… (více)

Práva na sérii Halloween jsou na prodej

Práva na sérii Halloween jsou na prodej

28.09.2023

Ačkoliv jsme se posledního filmu ze série Halloween dočkali loni, kdy režisér David Gordon Green se snímkem Halloween končí uzavřel svoji hororovou trilogii navazující na úplně první film, podle… (více)

Reklama

Reklama