Reklama

Reklama

Případy bratra Cadfaela

(seriál)
Drama / Mysteriózní
Velká Británie, (1994–1998), 16 h 15 min (Minutáž: 75 min)

Předloha:

Edith Pargeter (kniha)

Hudba:

Colin Towns

Hrají:

Derek Jacobi, Michael Culver, Julian Firth, Terrence Hardiman, Mark Charnock, Toby Jones, Eoin McCarthy, Sean Pertwee, Ben Pullen, Natascha McElhone (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(13)

Píše se první polovina 12.století. Zatímco evropští králové se chystají na druhou křížovou výpravu, v Anglii vypuká občanská válka vyvolaná sporem o trůn mezi Štěpánem III. a jeho sestřenicí Matyldou. Do této nejisté doby, příznačně nazvané anarchie, umístila E.Petersová svého románového hrdinu, vojenského vysloužilce, benediktina a ''středověkého detektiva'', světaznalého Cadfaela. V první epizodě objevuje Cadfael při zaopatřování obětí exekuce ''přebytečné'' tělo a pátrá po jeho původu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Karlas

Karlas (hodnocení, recenze)

"Na Vámi uvedené seriály v současné době Česká televize nevlastní vysílací práva. V dohledné době jej proto vysílat nebudeme.

Váš tip jsme však zaznamenali a předáváme jej kolegům do akvizice Centra převzatých pořadů k možnému využití. Pokud se v budoucnu podaří licenci získat, budeme Vás i ostatní diváky informovat prostřednictvím televizních obrazovek. Můžete se také průběžně informovat touto e-mailovou cestou.

Děkujeme za Váš zájem o vysílání České televize."

MUSÍME ZVÝŠIT ÚSILÍ PIŠTE :-)!!!

Karlas

Karlas (hodnocení, recenze)

misterz

Já jsem koupil nedávno první řadu na dvd na Stample, ale už je to pryč, tak jsem ten odkaz smazal. Skvělý. Jsem ani nevěděl, že se něco dá koupit na uložto. Stáhl jsem z tama pár dílů v hrozné kvalitě, tak jsem to rači vymazal.

Uživatel Karlas smazal svůj příspěvek.

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

Jo je to komplet vše na Uloztu. Oni to kdysi začali prodávat v Levných knhách a celou první serii nakonec vydali, bylo to pouze s titulkama,  Zrovna dnes jsem to oprášil a dal si první díl Jeden mrtvý navíc, je to bomba. Místo věčného omílání Columba a Poirota, by to mohli někdy zopáknout. I když na druhou stranu tuším, že to ČT neměla, mám takový pocit, že to měla v archivu tehdejší Premiera. ale to opravdu hádám, možná to mám někde ještě schované na Véháeskách v češtině

na příspěvěk reagoval emma53

hanagi

hanagi (hodnocení, recenze)

emma53

Před pár lety mi ho dcera stáhla z torrentu, takže snad je ještě k mání. Ráda jsem se k němu vrátila, protože středověkých detektivek moc na skladě není...

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

Obrovská škoda, že se na tento seriál pozapomnělo. Šel v devadesátých letech v TV, od té doby se po něm slehla zem.

na příspěvěk reagoval emma53

Reklama

Reklama