Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Steven Universe si prošel vývojem, který je pro dětské seriály, okolo kterých se vytvoří dospělá fanbase, typický - alegorie začaly být velmi heavy, seriál se začal soustředit na lore místo na příběhy, osobně mi to ne úplně sedí a byl bych radši, kdyby si to přes pomrkávání na dospělé odpustilo potřebu se tak moc podbízet fandomu v budování nekonečné encyklopedie, namísto zajímavých konfliktů. Druhá změna byla, že ze samotného Stevena coby pozitivního zvídavého dítěte se stal otravný mesiáš, který ví všechno nejlíp, a ve filmu se to ještě podtrhává tím, že je tu o něco starší, a už nepůsobí jako dítě - takže to je jen teenager se spasitelským komplexem a zásobou facebookových mouder. Taky to, že tři fanatické diktátorky, jimiž organizovaná genocida a totalitní společnost byly předmětem seriálu, se tu najednou proměnily v jakési švitořivé tetičky, které občas přijedou na návštěvu, je... docela zvláštní volba. ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele

Dojmy - Skvělé pokračování seriálu. Náš hrdina Steven zestarnul do puberty, svět je naprosto jiný oproti prvního dílu seriálu a představení nové záporačky, Spinel. Příběh je zajímavý a krásné navazuje na konec 5 série, Postavy jsou tu pořád skvělý, jak hlavní, tak i vedlejší. Zaporacka je naprosto úžasná, má svůj dobrý důvod, proč je taková a její Origin je skvělý. Hudba či písničky jsou opět jak ve seriálu úžasné a krásné napsané. Jediné mínus je délka filmu. Délka je Okay, ale očekával jsem film trochu delší. I přes to Steven Universe: The Movie plně doporučuji. Celkové Hodnocení - 85% ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Výborný samostatný příběh, který ale zároveň bez znalosti seriálu nemá smysl sledovat, protože je potřeba znát postavy a jejich vztahy. Na slzy to tentokrát nebylo, ale zábava to byla výborná a design Spinel byl perfektní. Je skvělá jako padouch, skvělá jako tragická postava a skvělá svým zpracováním, vzhledem a pohyby. Příběh je opravdu víceméně přímočarý a nijak překvapivý, ale na zábavnosti mu to moc neubralo. Doporučuje 5 z 5 hrudek. Jen tedy ten český dabing je, stejně jako u seriálu, přírodní úkaz. ()

JackStrange 

všechny recenze uživatele

Spousta vyplýtvaného potenciálu. Skoro mi přijde že Rebecce nedali tak volnou ruku jako při tvorbě seriálu. Nechci tu tvořit dojem že oproti seriálu je to nekoukatelné, ale rozhodně to nesplňuje předtím nastavený standart. Zápletka je předvídatelná a přímočará jak jen to jde. 50% ()

Nawaki 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem hodně... a nic z toho se nestalo. Ve vesmíru, kde se realizuje každá možnost v nekonečných variantách neexistuje jedna, kde bych dokázal odhadnout co přesně se stane v tomhle filmu. Ne, že by děj byl nějak výrazně originální, kdo viděl show ví přesně jak to dopadne, ale jednotlivé scény musel napsat někdo s vydatnou dávkou silné drogy kolující žilami. Nezasmál jsem se takhle nejméně 2 roky... ()

Reklama

Reklama