Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Kraj je spolu s kolegy z Prahy a okresního oddělení na stopě nebezpečného pedofila a u školy není bezpečno. Rivalita mezi Petrem a Rosťou ožívá, zatímco jeho manželka Marie nostalgicky vzpomíná. Zpackaný tajemstvím obestřený případ vraždy Ulricha budí emoce a nikdo na venkově si nepřeje, aby ho Petr znovu otevíral. Masakr v chátrajícím dětském táboře a nález pohřešované dívky u potoka nasměrují kriminalisty k deviantovi se slabostí pro Lolitky. K dopadení rafinovaného vraha je nutné zapojit nejen policejní metody, ale i zaprášené znalosti literatury. Kdo naivně uvěří lžím? Nechá se i Petr zmanipulovat? (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuda a scénáristická bída pokračuje. Řešení případu bylo jaksi mimochodem, nalezení pytláka spíše trapné. Postavy mluví a jednají jako panáci, v čele s hrozným Suchařípou. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu něco šíleného, tohle je úplné dno. Pro diváka pachatel jasný, neboť se hledal pytlák a sériový vrah a k mání byli jen 2 podezřelí. Ačkoli se nám scénáristka dosti amatérským způsobem snažila vnutit, že vrahem bude pytlák, bylo jasné, že tomu tak nebude. Sláma vysledoval pytláka jako náčelník Apačů po stopách od krve a vraha, který si vezl do bytovky jako suvenýr jednu zavražděnou husičku (většinou se vrah snaží dostat mrtvolu spíše z bytu ven) vypátrali nějakým pro mě záhadným způsobem, kdy nemocný Kraj škemrající o řidičák, s bolestmi hlavy se starající o nemocného psa Egona, měl světlou chvilku a vzpomněl si na povinnou četbu ze střední. ()

Reklama

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poradci tvůrců jsou naši nejznámější kriminalisté, ale nevím, jestli - kdyby to bylo v reálu - za tenhle případ neschytali spíš pořádnou srážku z platu. Že si někdo v okolí vražd holduje četbě Lolity, nechali být, aby mohl zavraždit ještě dvě nebohé holky. Úroveň seriálu opravdu spíš upadá, opakovaně jen v podstatě dva podezřelí a jeden zase prvoplánový (pytlák), takže je to jasné. Z Vaculíka se přes všechnu hereckou snahu stává pouze "geniální rozumbrada," který na vše přijde atd. Oživením jsou tak jen herecké figurky Bareše, Zimy a možná i Hrubešové. A že to oproti těm městským kriminálkám s akčními týmy, pořád ve stresu, neustále v zásazích, s moudry patologů apod. si může pohrávat s venkovem, krajinou, přírodou atd., a v tomto případě docela zdařile si pohrává. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....to vážne uzavretý prípad o zabitom vrahovi idete otvárať ,lebo...možno ho zabila policajtka...?....v tomto idete sa rýpať?..... a časť o vrahovi  tejto časti ? ....zasa celý 1 a 3/4 časti nič a potom nejakou skratkou na neho prídete - takou ako pomôcky pri krížovke ..... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě děvče nasedá do velmi špinavého auta. Když pak odbočují na zkratku, auto je čisté. V táboře už je ale zase špinavé. (JinJang)

Reklama

Reklama