Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Co se děje v tomhle "seriálu", to je až neuvěřitelný, skupinka cvoků a úchyláků se nechává polívat hovnama, jí a poté zvrací živé zlaté rybky, prohání se kde to jen jde nahá, mrzačí sebe sama na sto způsobů a spoustu jinejch nechuťáren a volovin a tváří se, jak je to nádherný a zábavný a sranda. Ale ve skutečnosti je to jen hloupost. A nejhorší je, že lidé se svou touhou po šmíráctví to sledují a baví se u toho a taky to napodobují a obvykle špatně dopadnou. Ale tohle je jen zavrženíhodná a nechutnější reality show. Je zvláštní, že dneska je slavnej opravdu kdokoliv, od nějakýho kuchaře z Vyvolených až po posledního špatnýho herce, který se zvýrazní pomocí masochismu. Mně upřímně řečeno stačily dva díly, abych si uvědomil, že to není směšný a že je to spíš k pláči. A že počáteční šok rychle vystřídá jen nechuť. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Parta magorů - v pozitivním slova smyslu - sere, blije, kope se navzájem do koulí, sjíždí kopce na různých pojízdných blbostech, díky čemuž neustále padají na hubu, a dělají si srandu z lidí na ulici. Je škoda, že právě jen poslední zmiňovaný mi přišlo vtipný, protože reakce kolemjdoucích stojí fakt za to. Třeba takový "Brad Pitt got kidnapped" byla vynikající ukázka. Jako smál jsem se když došlo i na kopance do koulí a podobný hovadiny (vyjmenovávat to fakt nebudu, protože toho je moc), ale hodněkrát se to opakovalo a málokrát v tom byla nějaká výraznější změna, která by mě donutila se zasmát znovu. Každopádně kdybych měl tu možnost, tak se k nim nejspíš klidně přidám. Hodnoceno: 3 série. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Skateboardingový underground, který pomalu přešel v komerční záležitost na MTV. Ovšem začátky nyly v době, kdy ještě MTV nebylo prolezlý jen komerčností a zkažeností novodobých zpěváckých milionářů. Bam Margera, Johny Knoxville, Steve O, Weeman, Chris Pontius, Ryan Dunn, Preston to je základ magorů, pro které není žádná překážka moc vysoko a nic není tak nechutné, aby se to nedalo ochutnat. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je to prosté jak úder kriketovou pálkou do koulí. Modřiny, naražené kostrče, krev, zlomeniny, moč, stolice, zvratky, to všechno je jejich - dálkový ovladač je váš.. Pod lebkou se zkříženými berlemi se odehrává primitivní, ale účinná zábava - doma ji však děti nezkoušejte, jednak máte rozum a hlavně, nejste na výplatní pásce MTV.. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Asi budu v menšině, ale vidím obrovský rozdíl mezi šílenými "kaskadérskými kousky" a demencí. Co je demence? Třeba nechat se kousat do řiti hadem nebo si strkat kaktus do trenek... a samozřejmě to provozovat v kruhu podobně postižených, kteří se tomu hurónsky řehtají. A to nemluvím o vyložených odpornostech, z nichž převrácení chemického záchodu s "hrdinou" uvnitř je to nejmenší. A jelikož ty druhé dvě kategorie velmi výrazně převažují nad tou první, má u mě Jackass peška - o dementy se má pečovat, ne je nechávat, aby se poškozovali. A je jedno jestli to MTV nebo kdo vydává za posunování hranic zábavy, tohle je prostě drtivou většinu stopáže jenom za každou cenu zajímavá ubohost. 40% PS: Johny Knoxville byl vtipný jenom v Celebrity Deathmatchi;) ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama