Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ehm, tak čo to tu teda vlastne máme? Partia ... originálnych :) týpkov z MTV na čele s Johnnym Knoxvillom stvára prinajmenšom zaujímavé kúsky, ktoré v žiadnom prípade nie sú pre každého, ostatne aj ja som sa neraz nad nimi pozastavoval, ale vždy som sa smial na plné hrdlo a z tohto dôvodu musím dať plné hodnotenie, či už to je proti mojim morálnym zásadám, alebo nie. Suma sumárum, ja som si túto vulgárno - fekálno - šialenú show neskutočne (teda skutočne) užil. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelnej nářez, jakejch se v televizi moc nevídá. Tahle partička hovádek mě každý pátek večer dokonale rozesměje. A sám šéf Johny Knoxville je magor největší, kam na ty nápady chodí, tak to fakt netušim. Nezbývá mi než doporučit, každý pátek večer pustit povinně MTV. Hudebně stojí za velký h.... , ale tohle se jim povedlo. ()

Reklama

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Co se děje v tomhle "seriálu", to je až neuvěřitelný, skupinka cvoků a úchyláků se nechává polívat hovnama, jí a poté zvrací živé zlaté rybky, prohání se kde to jen jde nahá, mrzačí sebe sama na sto způsobů a spoustu jinejch nechuťáren a volovin a tváří se, jak je to nádherný a zábavný a sranda. Ale ve skutečnosti je to jen hloupost. A nejhorší je, že lidé se svou touhou po šmíráctví to sledují a baví se u toho a taky to napodobují a obvykle špatně dopadnou. Ale tohle je jen zavrženíhodná a nechutnější reality show. Je zvláštní, že dneska je slavnej opravdu kdokoliv, od nějakýho kuchaře z Vyvolených až po posledního špatnýho herce, který se zvýrazní pomocí masochismu. Mně upřímně řečeno stačily dva díly, abych si uvědomil, že to není směšný a že je to spíš k pláči. A že počáteční šok rychle vystřídá jen nechuť. ()

RenumBram3R 

všechny recenze uživatele

Prdel, hovna, sračky, nejdebilnější nápady světa od debilů co by měli jít do Jedličkova ústavu, Knoxville si ale tímto získal neskonal popularitu a já mu tímto tleskám, u některých scén se mi nadavovalo a málem omývali můj křišťálově čistý monitor, ale i tak jsem se neskonale pobavil a uvědomil si, že nejsem ten největší retard na zemi :D R.I.P Bam Margera :/ Viděno na DVD 1x (75%) ()

pugs 

všechny recenze uživatele

,,Hi, my name is Johnny Knoxville, Welcome to the Jackass". Legendárna hláška, ktorá sa používa v seriáloch, ktoré parodujú. Skupinka bláznov, ktorí nevedia čo od dobroty a tak sa nechajú polievať hovnami, prdieť si do xichtov, dávať si elektrošoky, behať nahý po meste alebo sa proste hádzať o stenu? Toto sú tý praví JACKASS, ako ich máme radi. Pre mňa aboslútne skvelý seriál, a vždy sa pri ňom zasmejem. PS: Steve-O rulezz. 10/10 ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama