Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uplynulo šest týdnů. Maddie se s otcem, Edgarem a obhájkyní Hannah Blairovou účastní přípravného řízení ve věci vyloučení nahrávky obviňující doktorku Kentovou. Chandlerová chce předložit nový návrh dohody. Soud je odročen ... Sandsova videa přivedou Bosche k jistému Mitchellovi Lewanovi, muži několikrát obviněnému z domácího násilí, a objeví se i jméno Rogera Dillona, likvidátora biologického materiálu ... V rámci projektu „Bezpečné chodníky“, který vede poručík Billetsová, zatknou policisté Shepherdová a Morgan s pomocí v utajení pracující Lisy Hammondové významného dýlera. Billetsová má ale brzy jiné starosti: je předvolána na vnitřní kvůli stížnosti, která na ni byla podána. Jako svědci se mají dostavit i Vegová a Pierce. Billetsová zjišťuje, že stížnost podal kapitán Cooper, přestože ho Vegová ujistila, že se jednalo o nedorozumění. Cooper se očividně snaží pomstít ... Avril přijímá „Felixe Mariamu“ – agenta Hovana - a připíjí si s ním na úspěšnou spolupráci. Bosch zjišťuje, že vrah Daisy Claytonové zanechal na místě vraždy krví napsaný „podpis“, jaký používal i sériový vrah zvaný Řezník. Může tedy jít o jeho napodobitele a v úvahu přichází Dillon, který byl z titulu své práce na místě činu a mohl ho vidět. Jelikož nepatří k policii, nebyl ani na polygrafu ... Irving představuje koncepci své nové akce „Bezpečné chodníky“, díky níž doufá získat další podporovatele pro svou kampaň. Venku ho zastaví novinář Anderson, kterému Rodgersova dcera Melissa předala otcovu nahrávku výslechu, kterou jí vrátil Bosch a který Irving přerušil, aby vyhověl svému tehdejšímu šéfovi. Nic nezveřejní, pokud mu Irving slíbí místo tiskového tajemníka, až se stane starostou. Irving striktně odmítá ... Bosch se schází s vyšetřovatelem Daisyiny vraždy Charlesem a informuje ho o pokroku v pátrání. Bývalý detektiv Wise se přihlásí jako dobrovolník do haitské charitativní organizace, kterou vede Avril. Chce jména dvou Jamajčanů, kteří zabili jeho syna a které Avril bezpochyby zná ... Policie předává Hovanovi drogy, s nimiž chce uzavřít obchod s Avrilem, ten ale svou autodílnu neotevírá. Když vyčkávající policisté odjíždějí, Avril volá Edgarovi a zve ho k sobě. Sděluje mu, že nabídku dýlera „Mariamy“ na spolupráci odmítl a dává mu jména dvou mužů, kteří údajně zabili detektivy Ariase a Marcose. Jsou to John Winston a Robert Marvel ... Bosch ukázal Sandsovu fotografii z mládí Dillonovi, ten ale tvrdí, že ho nezná. Bosch ho sleduje až k Avrilovu servisu ... Mezitím Elizabeth Claytonová zajde do baru a poroučí si vodku ... (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda, v níž se mísilo vyšetřování s obviněním ze sexuálního obtěžování. Jak já jsem rád, že už jsem si něco odžil, než přišel tenhle blbákov. Dneska už může být člověk odsouzen i za vilný pohled nebo lascívní úsměv a předpokládám, že dalším stupněm bude chlípná myšlenka. Kdo by si před lety vsadil na to, že je Demolition Man vizionářským filmem? A vina za takové činy se bude dokazovat bodáním jehlou do nebolestivých míst na těle, předpokládám. To by ovšem znamenalo, že jsem v ...., jelikož nemám citlivou celou pravou stranu. No jo, no, inkviziční metody nemusí být jen církevní doménou. Samotné vyšetřování ovšem probíhalo k mé spokojenosti, takže už jen dvakrát zabodovat a budu moct celou řadu pochválit. /Poučení: Vždy se chovej vzorně a podle předpisů, protože telestěny pracují a Velký Bratr tě vidí. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bosch: „Ideš preč?“ J. E.: „Večera s Bennettovou.“ B: „Ako dlho ste už spolu? Tri – štyri mesiace?“ J. E.: „Tak nejako.“ B: „Nemal by si začať volať ju krstným menom?“ J. E.: „Nechcem to uponáhľať.“ Ľudia toho nasľubujú a potom sú tu dôsledky. Komu sa dá veriť? ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama