Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zásnuby Arazíma s Karličkou jsou na spadnutí. Jarý žije příjezdem Klaudie, která se ale v Paříži změnila a je velmi chladná. Pátračku zaměstná případ nelidského vydírání v penzionu pro seniory. Do vzorně uklizených kasáren přijíždí z Paříže na prázdninovou návštěvu Klaudie, kterou na nádraží s velkou kyticí a netrpělivou radostí očekává Jarý. Je však zcela zmaten jejím nečekaně odměřeným chováním. Radost z Klaudiina příjezdu je tatam. Jeho zklamání neunikne ani Arazímovi, i když ten má, ostatně jako vždy, četnických starostí až nad hlavu. Tentokrát se na Arazíma obrátil se žádostí o spolupráci jeden z nejlepších brněnských advokátů doktor Peřina (otec Karličky Formánkové), aby mu byl nápomocen při řešení kauzy klienta Matouška, jehož otec zemřel po těžké nemoci v penzionu Naděje na selhání srdce a v závěti odkázal právě tomuto ústavu deset procent svého majetku. A to se synovi velmi nelíbí, proto chce zodpovědného doktora Korouse zažalovat pro vydírání nebohých pacientů. Arazím se šetřením docela rád zabývá, protože Karlička, s níž se stále více sbližuje, je ochotná ujmout se funkce nezávislého posuzujícího lékaře. Ale Arazímovy sladké představy o společném životě s Karličkou, pro kterou už dokonce zakoupil snubní prstýnek, naruší zcela nečekaný vývoj událostí. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mrzí mne že Blaženka má tak blbou roli , ale hraje ji perfektně, ale sere mě deda honza:-) a munzar (Peřina) je na roli blbce moc dobře vybraný honza:-) kulisy odvádí to co chce režizér dobře :-) A Galatíková je to samé na facky:-)prostě ten seriál je bezva, když se chci pobavit tak si ho pustím:-) ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To nešlo. Byla taková doba. Zlá, krutá." Jedna zápletka je skvelá, zaujímavá a dá sa nad ňou premýšľať, pretože vôbec nie je jednoduchá (eutanázia). Mnohí svojich najbližších strčia do "domova" a navštívia ich tam dvakrát: prvý raz, keď ich dovezú a druhý raz, keď si prídu prevziať telo. Aj preto sme ako spoločnosť tam, kde sme. Problém tejto časti je v tom, že okrem "doktora Smrť" rieši aj mnohé iné veci a tie pravdupovediac už až také dobré nie sú. Na návštevu zlatníctva sa ťažko zabúda, to je fakt skvelý sitkom, ktorý si Ivan Trojan geniálne užil. Preto zamrzí, že namiesto pár minút trvá len pár sekúnd. Peripetie s "hygienikom!" sú naopak úplne mimo, neviem prečo sa tu objavili. Celý prípad s doktorom je navyše dosť nezmyselne natiahnutý na dve epizódy; toto je prvá polovica. ()

Reklama

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milostne escapady pana Arazima by nudily jako vzdy - kdyby se do toho nevlozil pan Hartl, jeden z nejosobitejsich hercu sve generace. Jeho dialog s Topforem byla herecka lahudka, ok, hvezdicku hore za ni. Linka s kyselou okurkou byla zcela mimo, navic, autori prepiskli unosnou mez karikaturizace, byt Postraneckeho herectvi uznavam a mam rad. U tohoto serialu se to stava velice casto, ze dobri herci hraji naprosto priserne napsane role out of jejich umeni, Donutil, Safrankova, Postranecky, Bohdalova s Zednickem a Fialovou atd atd, je jich cela rada.. Kdyby tuto linku zcela odstrihli, mohli by oba dily smrsknout do jednoho, bylo by to jen a pouze k prospechu veci, bo stopaz byla pretazena a dost velkou porci z celku nudila. Jo, abych to nezamluvil, skvely vedle Hartla taktez Ilja Racek, dalsi z hereckych legend. Nevyrovnany dil nevyrovnanych pade proc. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Olomouci a Jevíčku. (M.B)

Reklama

Reklama