Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

kaylin 

všechny recenze uživatele

JCVD je v tomhle filmu ještě tak mladý, až mě to skoro překvapilo, že vypadá jako ucho. Ale předvádí zde to, proč ho máte rádi. Kope kolem sebe hlava nehlava, v jednu chvíli je to s ním nahnuté a on se transformuje v podstatě do Ježíše, ale to jen proto, aby všem natrhl prdel. Fajn retro, které bych si klidně pustil ještě někdy jednou. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase jednou šlápnul vedle. Jestli budu chtít někdy vidět nesmyslné souboje dvou naštvaných lidí, zajdu si před naši hospodu. Tohle absolutně nemělo ani hlavu, ani patu, ba ani žádný prostředek. Předpokládal jsem, že to bude "více sci-fi", ale prozatím jsem si všiml Jeana-Clauda, jak se pere se záporákem. Když jsem na konci filmu uslyšel větu "Předala jsi ta data?", pochopil jsem, že jsem nepochopil asi vůbec nic. O žádných datech nebyla ani zmínka. Ale na druhou stranu se mohl někdo zmínit, že jde o data tajná. Každopádně tak promarněný čas to nebyl, udělal jsem si z něj šestidílný seriál, u kterého jsem se aspoň hezky najedl. Hodnocení tedy kolísá mezi odpadem a jednou hvězdičkou. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní béčko všech béček, tak jak má být s haldou mrtvol, který má na svědomí převážně Jean Claude Van Damme a jeho kudla. S ní mu to fakt jde a podřezává ty špinavý kriply v pravidelných krátkých intervalech. Co se týká scénáře, tak ten tady teda moc velkou roli nehraje, ale ani to moc nevadí, tady jde hlavně o co největší počet mrtvol a to se díky Van Dammovi daří splňovat po většinu doby dokonale. Poved se i záporák, sice by nemusel tak neustále řvát, ale krutej je teda libově s těma ďáblesky modrýma očima a závěrečnej duel mezi nim a Van Dammem je skvělej. Jedinný co bych na tomhle filmu rapidně vylepšil je hudba, ta je fakt bídná, ale jinak sem se dokonale bavil a trošku mi to připomělo starýho dobrýho Conana, ale v postapokalyptickým sci-fi kabátu ()

otík 

všechny recenze uživatele

V tomto postkatastrofickém snímku, kdy lidstvo je ohroženo morem a jakýmisi vojáky, uvidíme mladičkého Van Damma, pár otřesných akčních záběrů, hodně flashbacků, mnoho zbytečných a špatných záběrů, úsměvné (ale špatné) projevy herců neherců v čele s otřesným hlavním padouchem, absolutně žádné napětí nebo náznak děje. Je to slabota, ketrá se dá zapamatovat snad jen díky ukřižování Van Damma, které jakoby vypadlo ze scény Arnieho Barbara Conana. Hudba: Kevin Bassinson ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhsej dobe som sa rozhodol, ze si do xichtu drbnem nejaku poriadnu sracku. A aby som si to poriadne vychutnal, tak som si ju dal rovno v HD. Tento film som ani ako maly chlapec nemal rad a pacila sa mi na nom len ta cool puska, ktoru tu ma Van Damme. Inak mi to pripadalo ako zbytocne brutalny otrasny film. A po rokoch som zistil, ze sa na tom nic nezmenilo a iba som si potvrdil, ze uz ako maly chlapec som mal dobry vkus. Pustil som si 86 minutovu kinoverziu, ktora mi uz nepripadala tak explicitne brutalna ako kedysi, takze vlastne ani v tomto ohlade uz nefunguje. Jedina kvalitna zlozka filmu za ktoru davam jednu hviezdicku je hudba. Je dost neprijemna a dodava filmu tiazivu atmosferu. Vsetko ostatne je klasicky vyrazne podpriemerny Pyunovsky standard. Primitivny pribeh, lacna vyprava - film sa odohrava v nejakych polorozpadnutych budovach, otrasne herecke vykony, väcsinou jednoslovne dialogy: Move. Go. Die. Motherfucker, a akciu tvori len niekolko bitiek, ktore maju jednoduchu choreografiu, ktora postrada akukolvek dynamiku. Este aj stare fazovane kung-fu filmy maju dynamickejsie bitky. Pre niekoho by snad mohol mat tento trash unikatnu srackoidnu atmosferu, podobnu aku maju tie najväcsie pecky Uwe Bolla. Dobre pre tych srackofilov, ale nikomu normalnemu sa tento film pacit nemôze. 1/10. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • Ralf Moeller měl tak silný německý přízvuk, že musel být předabován. (Chatterer)
  • Poslední počin filmového studia Cannon Records. (Chatterer)
  • Jackson „Rock“ Pinckney, který ztvárnil jednoho z pirátů, byl během natáčení nešťastnou náhodou Van Dammem udeřen nožem do oka, o které následně přišel. Pinckney ho zažaloval a u soudu získal 485 tisíc $. (Eldrick)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama