Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Radussee odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nepovedená napodobenina něčeho, co kdysi býval kickboxer! Zoufalý pokus o natočení dalších dílů zde působí naprosto negativně! Nejen scénář o ničem, ale i efekty, kdy strčení do člověka zní stejně jako facka, je až k pláči! Dlouho jsem neměl takovou chuť narvat pumpaři levné DVD obratem do řitního otvoru... ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Koudak Sloan vs. Kung Po podruhe a znova v rezii nemehla Pyuna. Na zaciatku mame dokonca pre retardov rekapitulaciu deja z predoslych dielov v ktorych sa mihne Van Damme a spol v archivnych zaberoch. Neviem naco to bolo dobre, lebo dej tohto dielu aj tak nedava zmysel. Proste sa zopar namakanych borcov stretne na ranci a akoze sa sem tam niekto z nich pobije. Ale choreografia erotickych scen, ktorych tu je prekvapivo dost je ovela lepsia ako choreografia bitiek, ktora snad neexistuje. Jedina bitka, ktora sa mi pacila bola na zaciatku, ked Koudak vymlati bar v style Terence Hilla, takze ta bitka bola aspon zabavna. Zvysok filmu je po kazdej stranke neznesitelna nuda, ktora sa berie strasne vazne a pritom pôsobi neskutocne trapne. Najhorsie dopadol legendarny Tong Po, ktoreho hra iny herec Kamel Krifa. Van Dammov velky kamarat, ktory sa mihol v jeho viacerych filmoch a inak celkom sympatak. Lenze tu ma na hlave ostrasnu masku, aby sa aspon trochu podobal na Qissiho, ale vyzera jak debil a v bitkach je mizerny. Vysledkom je najhorsi diel a doteraz nechapem preco som ho ako maly mal na originalnej VHS. 1/10. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Zmenil sa však predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". No a titul "Kickboxer 4: Agresor " bol už absolútna katastrofa. I keď som si tak nejak na Sashu Mitchella zvykol, nedám tomu viac ako jednu hviezdičku. * ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé postavil jsem si na chodbě zrcadlo a zjistil jsem, že tento turnaj nejlepších bojovníků na světě bych vyhrál. Už první díl série je na jednu či dvě hvězdy. Jestli jste řadový divák tak na jednu a pokud chcete dát dvě, tak jste zřejmě sám Van Damme.Příběh byl i v jedničce k smíchu, ale to kam to dospělo ve čtvrtém dílu(druhý a třetí jsem neviděl a ani o tom neuvažuji) .... je něco skutečně pro labužníky. To není zdaleka ani béčko......jak se mohou dospělí lidé sejít a vydržet hrát a vážnými obličeji u něčeho s tak imbecilním scénářem? Sasha Mitchell se tváří tak vážně jako Bruno Ganz v Pádu tetí říše a přitom by ho v souboji na život a na smrt s přehledem rozsekala naše paní uklízečka, která už pár let evidentně přesluhuje. 0% ()

vovarano 

všechny recenze uživatele

Takze takto... som veľký fanúšik kickboxerov a celú sériu som bral ako solídne karate filmy ... až do katastrofy nazvamej "aggressor" ... dej - žiadny, a ešte aj ten žiadny je nelogický /viď prepustime vraha z vezenia aby zachránil svoju ženu a zabil iného vraha .... !!??? / herci? sasha sa tvári ako znudený cyklista ktorému je asi úplne jedno, či svoju ženu zachráni alebo nie /ešte viac citov prejavil k tej malej blondýne/ a tong pao? to čo bolo?? fantomas s maskou tong poa asi jedine... no hrôza strašné ... a ešte som aj teraz zistil že existuje aj piaty diel ... no neviem neviem či sa do neho pustím ... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • V původních filmech Kickboxer (1989) a Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991) hrál postavu Tong Poa herec Michel Qissi. V tomto pokračování jej však vystřídal Kamel Krifa. (mzss1)
  • Po tom, ako Sloan knokautuje Megan (Michele Krasnoo) počas kvalifikačného zápasu, jeden zo stúpencov Tong Poa povie: "Odpracte tú myš!". Je to odkaz na skutočnú ringovú prezývku Michele Krasnoo. (m.a.t.o.)
  • Německá verze filmu byla sestříhána na 77 minut. (Cheeker)

Reklama

Reklama